Amennyiben te is képes vagy azonosulni ezzel a szereppel, érzéssel, és mindezt humoros formába csomagolnád, akkor érdemes velünk tartanod egy rövidke cikk erejéig, ahol hozzád illő pólókról lesz szó!

“Bízz bennem!” pólók - mi hívta életre őket?

A nyomtatott pólók világában ma már mindenféle darabbal találkozhatunk, így szerencsére bárki rálelhet a személyiségéhez passzoló darabokra. A PólóVerzum divatos “Bízz bennem” pólói között például számtalan variáció képviselteti magát. De honnan ered a “Bízz bennem!” divat? 

Igazából ezt nem tudjuk semmivel konkrétan összefüggésbe hozni, valószínűleg egyszer csak úgy kipattant valakinek a fejéből. A legtöbb esetben azonban valamilyen hobbihoz vagy foglalkozáshoz köthető, tehát azt erősíti meg, hogy az illető tényleg profi valamiben. Egy-egy “Bízz bennem!” feliratos póló egyszerre humoros és komoly, önbizalmat sugároz, és valljuk be, egy kicsit az egónkat is növelhetjük a segítségével. Most pedig ideje beszélni erről a különösen érdekes divathóbortról! 

Bízz bennem, értek a divathoz!

Ha mondjuk zongorán játszunk, akkor simán vehetünk zongorás mintával ellátott nyomtatott ruhadarabot, de az állatos, az ezoterikus, az anyás és persze a szakmás darabokat egyaránt beszerezhetjük. A “Bízz bennem!” szövegezéssel ellátott, és az egyes foglalkozásokhoz köthető pólók között van némi kapcsolat.

poloverzumhu-2023-februar-linkmarketing-2.png

Ma már szinte bármilyen hivatáshoz vehetünk megfelelő pólót; mérnöki, marketinges, lelkész, orvos, fodrász vagy kozmetikus pozíciót töltünk is be, csak két határozott szót kell eléjük tennünk, mégpedig azt, hogy “Bízz bennem!”. Valójában ezeket a pólókat bárki percek alatt megrendelheti az interneten magának, vagy akár az egyik ismerősének is. 

Ajándékozz nyomtatott pólókat! 

A nyomtatott pólókat napjainkban digitális technológiával készítik, így tulajdonképpen mutatós és időtálló ruhadarabokat kapunk kézhez. Ezek a termékek elég népszerűek lettek, hiszen számos esetben ajándékként is funkcionálnak. 

Gondoljunk csak bele! Vegyük alapul a megajándékozni kívánt személy érdeklődési körét: milyen virágokat, állatokat, zeneműfajt kedvel, mi a foglalkozása, milyen jellegzetességeket társíthatunk még a személyiségéhez? Ha ezeket tudjuk, akár több pólót is megrendelhetünk és komplett ajándékcsomagot állíthatunk össze a kedvenceiből.

Amennyiben ismersz olyat, akihez illene egy “Bízz bennem!” feliratos póló, akkor ne habozd beszerezni a legdivatosabb darabokat! Bízom benne, hogy így lesz!