• Június 27-én rendezik meg a Budai Képregénypiacot
  • Három új kötet is kapható lesz a Fumaxtól

Bár lassan a 2020-as év derekához érünk, sajnos azt mondhatjuk, hogy idén még nem volt nagy hazai képregényes rendezvény, miután a márciusra tervezett képregénybörze a járványhelyzet miatt végül elmaradt. A jó hír viszont az, hogy a képregényéhinség végére – legalábbis ilyen értelemben – pont kerül végre, most hétvégén ugyanis megrendezik a Budai Képregénypiacot.

budai-kepregenypiac-batman-feher-lovag.jpg

A június 27-én, most szombaton esedékes rendezvényen több képregényes újdonság is kapható lesz a Fumax Kiadó kínálatából. Ezek között szerepel a Judge Dredd – Dredd bíró aktái 01, melyről nemrégiben mi is írtunk már bővebben. De szintén ott van a friss megjelenések között a 10 részes Tokyo Ghost – Tokió szelleme, valamint a Jokert teljesen más megvilágításba helyező Batman – Fehér Lovag is.

budai-kepregenypiac-tokyo-ghost.jpg

A Budai Képregénypiac helyszíne a Budaörsi Virágpiac lesz, ahol 9 órás kezdéssel várják az érdeklődő képregényrajongókat, ingyenes belépéssel, további kiadókkal, rengeteg friss és régebbi megjelenéssel, így például a Spawn-rajongók is jól járnak, ha kimennek, de mindenki talál magának való olvasmányt. A rendezvényről az esemény Facebook-oldalán további információkat szerezhettek.