• Az eredeti stábbal készül a Testvérbosszú (The Boondock Saints) 3. része
  • Ezúttal a bostoni maffiáról a korrupt politikusokra helyeződik a hangsúly
  • Májusban kezdődik a forgatás

Visszatér a MacManus ikrek, vagyis a bűnözők üldözésére szakosodott ír testvérpár. A Deadline értesülése szerint Troy Duffy rendező már dolgozik a Testvérbosszú (The Boondock Saints) harmadik epizódján. Összehívta az eredeti főszereplőket, a Norman Reedus-Sean Patrick Flanery duót.

Willem Dafoe szerződtetéséről egyelőre nincs hír, pedig az utolsó rész végén kiderül, hogy a címszereplőket segítő Smecker ügynök valójában nem halt meg, hanem titokban bujkál. Az új film történetét egyelőre nem közölték, a direktor viszont elmondta, hogy a folytatásban a bostoni maffia embereiről a korrupt politikusokra helyeződik a hangsúly. Igaz, az új ellenféllel szemben az egyik testvér eleinte nem akarja majd felvenni a harcot.

Az 1999-es első és a 2009-es második epizód forgatókönyvét egyedül írta Duffy (aki egyébként kizárólag a Testvérbosszú széria részeit jegyzi rendezőként), ezúttal viszont Flanery-vel közösen végezte a munkát. Májusban kezdődik a forgatás, amikor utóbbi végez a The Boys forgatásán, Reedus pedig befejezi a The Walking Dead záróévadjának gyártását.

l-intro-1635816869.jpg(A kép forrása: Slashfilm)