November 5-én újra lesz Pixelcon, ezúttal már a negyedik, és a szervezők egy igazán nagy durranásra készülnek. Azok, akiknek volt Commodore 64-ese, talán még emlékeznek a gép mélyén megbújó szintetizátorra, és az általa előállított SID zeneformátumra. Ez még mai is igen komoly subkultúrával bír, és az egyik leágazása a SID metál. A Pixelcon 4 szervezői ennek a mellékágnak az egyik legjelesebb képviselőjét, a Machinae Supremacy-t kívánják meghívni a rendezvényre.

Ehhez viszont a mi támogatásunkat kérik az Indiegogón. A cél 3500 euró összekalapozása. Támogathatjuk a szervezőket 1 euróval, de 10 euróért már koncertjegy is jár, 13 euróért pedig egy teljes Pixelcon 4 belépő a jussunk, amivel mindent meglátogathatunk a rendezvényen.

A cél ráadásul elérhető közelségbe került, miután egy finn úriember, bizonyos Kari Takanen, aki igen nagy lelkesedéssel támogatja a Machinae Supremacy-t, ezer eurót (közel 300 ezer forintot) dobott be a kalapba. A mutató jelenleg így 2065 eurón áll, igen közel a végcélt jelentő 3500-hoz. Nosza, ne hagyjátok ki az alkalmat, támogassátok a PixelCont és hallgassátok meg élőben a Machinae Supremacy-t.