Phil Harrison, a Microsoft interaktív szórakoztató üzletágának alelnöke jelentette be, hogy John Needham lett a Lionhead Studios mindennapi ügyleteiért felelős főnök. Az új vezér korábban a Cryptic Studiosnál és a Gazillion Entertainmentnél töltötte be az ügyvezető igazgató posztját. Needham saját bevallása szerint izgatott, és megtisztelve érzi magát, hogy a szakma eme történelmi idejében (ezzel nyilván az új konzolokra céloz) csatlakozhatott a Microsofthoz, s a tulajdonukat képező Lionheadhez.

„Célunk, hogy az innovatív játékszolgáltatásokra és az AAA-kategóriás élményekre fókuszáljunk a Lionheadnél és a Microsoft Studios többi részénél, amelyek kihasználják a Microsoft hihetetlen hardver- és szoftverplatformjait. Személy szerint alig várom, hogy elkezdjem a munkát.” -- nyilatkozta.

Hogy ez mit jelent a Fable- és a Black & White-sorozatok szülőstúdiójára nézve, azt egyelőre még nem tudni, mindenesetre a pletykák szerint egy olyan játékot kotyvasztanak boszorkánykonyhájukban, amely az Epic nextgen hardverekkel kompatibilis Unreal Engine 4.0-s motorját használja. A tragikusan sikerült Fable: The Journey után reméljük, valami igazán ütőssel állnak elő a következő nemzedék konzoljaira.

John Needham a Lionhead Studios új főnöke