Már közel vagyunk a következő Call of Duty megjelenéshez, ugyanis ha minden, igaz november 14-től kezdődően bevethetjük magunkat a csendes- óceáni hadszíntér legemlékezetesebb csatáiba.

A World at War limitált kiadásában a teljes játék mellett kapunk egy, a játék logójával ellátott laposüveget, egy FG 42-es típusú gépfegyvert, de persze ezt csak játékon belüli használatra (erről azt érdemes tudni, hogy ha a hagyományos úton akarnánk megszerezni, akkor a 45. szintig kéne feltornáznunk magunkat). Továbbá egy hétig dupla annyi tapasztalat pontot szerezhetünk az online meccsek során, és színes clan tagekkel jelezhetjük, melyik csapathoz tartozunk. Mindezt egy szép fémdobozban kapjuk meg, 70 dollár fejében.

 Jó pár gyűjtői kiadás

UI: A játék gépigénye is kiderült, ami a következőképpen alakul:
  • CPU: AMD 64 3200+ vagy Intel Pentium 4 3.0GHz, illetve ezeknél jobb
  • RAM: 512 MB – Vista esetében 1 GB
  • VGA: Nvidia GeForce 6600GT vagy ATI Radeon 1600XT, illetve ezeknél jobb, de a Shader Model 3, és 256 MB videokártya-memória kötelező
  • HDD: 8 GB



Ma nem csak az derült ki, hogy a World at Warnak lesz gyűjtői kiadása, hanem az is, hogy az EA is kínál valamit a Mirror’s Edge rajongóinak. A fent említett csomaghoz képest ennél ne keressünk semmilyen játékon belül használatos extrákat vagy fém csecsebecsét, és még az ár is jóval borsosabb. A 130 dollárt kóstáló limitált kiadásban csupán a Faith által használt táska másolatát, és magát a játékot találjuk.

Jó pár gyűjtői kiadás



Ha már így belejöttem a csökkentett darabszámú változatok ismertetésébe, nem hagyhatom ki a Dead Space-t sem. Az EA már fogadja az előrendeléseket erre a pakkra, de ha akarunk egy ilyet magunknak, sietni kell, hiszen csak ezer darab van készleten. A 150 dolláros számla rendezése után a következő matériákat kapjuk:

  • A Dead Space játék
  • Egy speciális ultralimitált kiadású csomagolás
  • A Dead Space Downfall című animációs film DVD-lemezen
  • Extra anyagok DVD-n
  • Exkluzív kőnyomatos(lithograph) művészi munkák, Ben Templesmith aláírásával
  • Egy 97 oldalas képeskönyv, amit a fejlesztőcsapat kommentált és készített el
  • Egy 160 oldalas képregény
  • Az Ishimura "crew patch"


Végezetül pedig ejtsünk szót a Medal of Honor 10th Anniversary Editionről is, amiben a sorozat PC-re megjelent összes részét találjuk. Csak a rend kedvért: a pakk a Medal of Honor: Allied Assault, Medal of Honor: Allied Assault - Spearhead, Medal of Honor: Allied Assault - Breakthrough, Medal of Honor: Pacific Assault, és a Medal of Honor Airborne játékokat tartalmazza.

De ha ez mind nem volna elég, akkor kapunk még egy CD-t, rajta Michael Giacchino 14 díjnyertes dallamával, amik a játékokban csendültek fel, egy stratégiai útmutatót, ami átsegít az Allied Assault összes pályáján, egy dokumentumfilmet a propaganda használatáról és a kiképzőtáborok világáról, továbbá háborús veteránokkal készített interjúkat, és néhány „így készült” videót is megnézhetünk, valamint az új, játékban használatos fegyverek is csak ránk várnak. Mindez pedig -- bármilyen hihetetlen is -- csupán 40 dollárba kerül.