Ezen a héten lesz egy hónapja, hogy fut az m2 / Petőfi TV saját nerd-műsora, az este kilences főműsoridő-sávban sugárzott, félórás KiberMa. Az eddig lement három rész alapján a sorozat elsősorban azokhoz a nézőkhöz szól, akiknek talán még ismeretlenek a tech-világ modern vívmányai, kulturánkat formáló eszközei.

Gaming, esport, tech, kütyük, jövő -- csupa olyan téma, amikről a mainstream médiában is szó esik ugyan, de korántsem olyan intenzitással, hogy el lehessen oszlatni a velük kapcsolatos, általános tévhiteket. Márpedig a KiberMa célja többek között az, hogy segítsen eligazodni az egyre mélyebbé és rétegesebbé váló geek-kulturában.

Külön öröm, hogy az április 12-én, csütörtökön 21:05-kor adásba kerülő KiberMa a Mondocon / PC Guru Show témakörével is foglalkozik, így aki kíváncsi rá, milyen is hazánk egyik legnagyobb, játékokkal és technológiával is foglalkozó rendezvénye, semmiképp se mulassza el a csütörtök esti adást az m2-n! Addig is álljon itt az első rész, amiben hogy, hogy nem, a PC Guru magazin áprilisi számát díszítő Far Cry 5-ről is szó esik.