A Double Fine ma jelentette be, hogy immáron játékkiadói szerepet is betöltenek, de nyilván kizárólagosan a kisebb, független csapatok számára. A cél az, hogy reklámozás, kiadás, sőt munkatér biztosításával lehetőséget adjanak az úgymond újoncoknak arra, hogy kiépíthessék a saját közösségüket, s sikerre vigyék a saját portékájukat. 

A Double Fine-tól Justin Bailey azt mondta, hogy a játékkiadókkal való tárgyalással és a saját független projektjeik készítésével töltött 14 évnyi tapasztalatra alapozva azt szeretnék, hogy lehetőleg egyszerű, fájdalommentes legyen a játékkiadás a független csapatoknak. Mindezt nem titkoltan alternatívaként kínálják fel a hagyományos üzleti kapcsolatokkal szemben, melyek köztudottan nem mindig sülnek el jól, egy bizonyos kiszolgáltatottságot eredményezve. „Azt szeretnénk, ha a független csapatok függetlenek tudnának maradni.”

A Double Fine első kuncsaftja a MagicalTimeBean volt, melynek munkateret és kiadói segítséget biztosítva elősegítették, hogy az Escape Goat 2 rendben jelenhessen meg. A jövőben természetesen másoknak is szeretnének segíteni, legyen szó portolásról, promóciós munkáról vagy pénzgyűjtésről, de az egész kiadói projekt mindösszesen két embert számlál, s csak akkor bővítik a csapatot, ha tényleg értékes, hasznos, amit tesznek.

double-fine-logo.jpg