Egy félig hideg, félig meleg januáron vagyunk túl: a hétvégi időjárás tökéletes volt a játékra. Igaz, a hónap nem bővelkedett az igazán nagy címekben, de így is rengeteg játék közül választhattak a Sony konzoltulajok. Lássuk, hogy szerintünk melyek voltak az igazán figyelemreméltó programok!

The King of Fighters 14 Ultimate Edition

Mortal Kombat, Dead or Alive, Tekken, Street Fighter, csak néhány a legismertebb verekedős játékok közül. A The King of Fighters némileg perifériára szorulva már 26 éve létezik, ugyanakkor stabil rajongótáborral rendelkezik. A széria 14. felvonása 2016-ban jelent meg, több tucat karakterrel: jó értékeléseket kapott. Az Ultimate Edition pedig január elején került a boltokba, a  játék legteljesebb kiadásaként, igen kedvező áron. Felkészültél arra, hogy te legyél a harcosok királya? Akkor a King of Fighters 14 a te játékod!

MXGP 2020

A Milestone nemcsak a MotoGP 20-at adta ki tavaly, de a motokrossz rajongóit is megörvendeztette, azonban a MXGP 2020 vegyes értékeléseket kapott. Ennek ellenére az olasz csapat nem rettent meg a feladattól, és elkészítette a játékot PS5-re, amit önálló címként adott ki a Sony újgenerációs konzoljára. Az új verzióval szintet lépett az online játék is, új, dedikált szervereket állított fel a Milestone, melyeken az ígéretek szerint teljesen új kihívásokat lehet megtalálni.

Hitman 3

Hitman idén felnőttkorba lépett, hiszen a Hitman: Codename 47 2000. december 1-jén jelent meg. A Hitman 3-mal lezárult a 2016-ban indult World of Assassination trilógia, de a lényeg mit sem változott: a kopasz, vörös nyakkendős, tarkóján tetovált bérgyilkosnak ismét a lehető legváltozatosabb módszerekkel kell végeznie ellenfeleivel. Az új felvonás az ígéretek szerint sokkal komolyabb, felnőttebb és sötéteb hangvétellel rendelkezik, mint a trilógia eddigi részei. A Hitman 2 jó értékeléseket kapott, így megfelelő lezárása lett a bérgyilkosok világának.