Gyere velünk rádiózni!

Itt az alkalom, hogy betekints a kulisszák mögé, és csatlakozz a podcast adásunk felvételéhez! Ha van kedved egy jót dumálni velünk, miközben "szól a rádió", akkor ne habozz!

Egyrészt az adás történetében először egy olvasó is részt vett a meglehetősen kaotikusra sikeredett felvételen. Az eset azonban nem egyedi, hiszen ahogy azt már korábban beharangoztuk: bárki lehet szerencsés, csak jelentkezni kell!

A másik örömteli esemény, hogy egy újabb hasznos modullal bővítettük a PGO-t, méghozzá egy saját flash alapú lejátszót írtunk hozzá ThomAce kolléga hathatós közreműködésével, akinek ezúton is köszönöm a segítséget. Mostantól tehát nem szükséges letöltögetni az adást, hanem a podcast lejátszó  segítségével böngészés közben a weboldalon keresztül is meghallgathatjátok!  Visszamenőleg is felkerültek az adások a lejátszóba, így aki esetleg lemaradt volna valamelyikről, most könnyedén bepótolhatja.

Végül egy kis ismertető a hetedik adás tartalmából, amiben ezúttal is Bate, Sasa és Grath osztja az észt:
  • Beszélgetnek a mostanában egyre gyakoribb gamer eseményekről (Halo3 launch, FIFA 4v4, Budapest Gameshow),
  • megfejtik az Assassin's Creed csúszásának okait,
  • elmesélik véleményüket az Orange Boxról,
  • a portré rovatban ezúttal egy olvasónkat, Ragács Andrást hallhatjátok.
Remélem örültök a változásoknak, és minél többen meghallgatjátok hetedik adásunkat is, melyről várjuk a visszajelzéseiteket, illetve ötleteiteket!