A rossznál is rosszabb, a bizonyos ZS-kategóriába tartozó filmek kedvelőinek egészen biztosan megvolt már a Kék lidércek című (ha még nem láttad, angolul és magyarul is megnézheted), 1987-es remek, arról azonban szinte biztos, hogy nem tudtatok, hogy készült játék a film alapján.

Jó, nem egy komoly cég karolta fel az ötletet, hanem hazánk fiait ihlette meg a lidérces sztori; Dienes Zsolt, Szabó Zoltán és Bárány Tamás készítette el a Kék lidércek videojátékadaptációját. Egy igazi garázsprojektet köszönthetünk, ami a DOS-os idők, konkrétan a szöveges kalandjátékok legszebb pillanatait idézheti fel a játékosokban -- egy, a filmet kiegészítő, de anélküli is érthető sztorit élvezhetünk Paul főszereplésében, akinek meg kell találnia elrabolt barátnőjét és megakadályoznia a rettentő erővel bíró, az egész emberiséget sötétségbe taszító Muldoon felébresztését.

A játék INNEN szerezhető be, ahol angol és magyar nyelven is letölthető. Érdemes egyébként rögtön a Master Ghoul Editiont választani, ebben ugyanis a zene, pár kép, koncepciók és egyéb finomságok is lapulnak.