Az idei évben is több film- és sorozatszínész látogat el Budapestre. Itt lesz velünk többek között Tom Wlaschicha, a Trónok harca és a Stranger Things sztárja, Natalia Tena a Harry Potter-filmek Nymphadora Tonks karaktere, Arnas Fedaravicius Az utolsó királyságból és Anna Schaffer a Vajákból – a színészek listáját ITT tudjátok megtekinteni. Az idei évben már a magyar színészek is reflektorfénybe kerülnek, főleg olyan művészek, akik hollywoodi filmekben vagy Netflix produkciókban szerepeltek. Lehetőség lesz találkozni például Réti Barnabással, Tolnai Klárával vagy éppen a Wednesday sorozatból ismert Váradi Karinával.

Természetesen egy Comic Con sem az igazi képregényalkotók nélkül, és bátran állíthatjuk, hogy több világsztárt is sikerült elhívni az idei évben. Itt lesz például az Eisner-díjas 100 Bullets-sorozat szerzője Brian Azzarello, akinek több DC Comics is fűződik a nevéhez. Csatlakozik továbbá Eduardo Risso argentin képregényrajzoló is, a Batman és Logan-képregények, valamint más Marvel füzetek alkotója. De említhetnénk még Alexis Nolent (művésznevén Matz), akinek eddig 65 könyve jelent meg, vagy épp Stephanie Phillips-t, kinek művei a DC Comics, az AfterShock Comics, a Dark Horse, az Oni Press, a Top Cow/Image Comics, a Heavy Metal, kiadóknál leltek otthonra. Bővebb információt a képregényalkotókról ITT található. Egyébként a cosplayerek miatt is érdeme kilátogatni a rendezvényre, hiszen Maul, Enji Night és Shappi is velünk lesz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A programok terén a még több még nagyobb elv érvényesül. Kis ízelítő mi vár a helyszínre látogatókra:

  • Előadások és színpadi beszélgetések a sztárokkal
  • Több mint 50 árus az Artist Alleyben
  • Star Wars programok és kiállítások
  • Cospaly és Fantasy Zóna, cosplay workshopok
  • Gaming aréna
  • Különböző versenyek: Cosplay verseny, képregényrajzoló verseny
  • Viking és buhurt bemutató

A részletes programleírást ITT tudjátok megtekinteni, a jegyekért pedig ERRE tessék. Természetesen a PC Guru is kint lesz a helyszínen, szóval akár miattunk is érdemes kilátogatni.