A Chroma Squad retró külsővel hódította meg két éve a taktikai szerepjátékosok szívét. hogy több ezer pozitív véleményt összegyűjtve terjessze a Power Ranger hőskoppintások hírét. A "Director's Cut" frissítéssel - ami eddig csak PS4-en és Xbox One-on jelent meg - a programon jelentősen javítottak a fejlesztők, a Behold Studios szakemberei. Hogy mi változik a Chroma Squad-ban? Többek között újdonság lesz a:

  • New Game +, amivel a stáblista után folytatódik a kaland, többek között proceduálisan generált ellenfelekkel, illetve olyan csavarokkal, amik meglepő ösvényekre vezethetnek.
  • New Heroic Mode: a fejlesztők teljesen újraalkották a nehézségi fokozatokat, a New Heroic Mode pedig minden eddiginél keményebb kihívást fog adni a játékosoknak.
  • A fejlesztők javítottak az egyensúlyon és jó néhány bogarat kiírtottak a játékból, így még simábban és jobban fut a program.

Ez csak egy része a teljes listának, amit itt tudtok ellenőrizni. Ezek után érdemes visszatérni a Chroma Squad világába, hiszen garantáltan új élményeket fog adni, mielőtt megjelenik a Behold Studio új játéka, a Galaxy of Pen and Paper!