Sajnos valóban elvétve találni kifejezetten implantációs eljárásokra specializálódott klinikát. Nem meglepő, hogy a páciensek java alapból kétségekkel vág bele. Az alábbiakban ezt a témakört érintjük!

Implantátum eltávolítása specialistákkal 

A korszerű fogászati beavatkozások ellenére meglehetősen sok a negatív tapasztalat az implantológiában. Leginkább ez az oka annak, hogy nem mernek intézkedni az elszúrt fogbeültetések miatt. Pedig létezik megoldás, olyan klinikát kell igénybe venni, ahol a szakemberek élen járnak a fogpótlásos kezelésekben, valamint tapasztaltak a fogbeültetések korrekciója terén is. A Halász Klinika implantátum eltávolítás területén is specialista. 

fogpotlas.jpeg

A klinikán dolgozó szakemberek jártasak a helyreállításban, ugyanis számos olyan esettel fordultak hozzájuk, ahol indokolt volt a meglévő implantátum eltávolítása. Ennek következtében olyan módszerek, eljárásmódok lettek kifejlesztve, melyek segítségével gyorsan, fájdalommentesen kivitelezhető az egész beavatkozás. Kétségtelen, hogy alapos szaktudást és bőséges tapasztalatot igényel egy efféle procedúra, hiszen az sem mellékes, hogy mennyi ép csontszövet marad. Elegendő-e az új beültetéshez, vagy csontpótlás is szükségessé válik. 

Mindenképpen javasolt felkeresni az említett klinikát, különösen, ha máshol már pórul jártunk. Biztos kezekben a kétségeink is eloszlanak. Számos egyedi esettel a hátuk mögött készséggel nyújtanak segítséget. 

Igényes, megfelelően illeszkedő fogpótlás

A legtöbben korábbi negatív tapasztalataik, kialakult félelmeik okán halogatják a cselekvést, márpedig a régi, félresikerült beültetéssel nem érdemes várni! Az idő jelentős befolyásoló tényező, nem csupán a fogatlan állapot rehabilitációja tekintetében, hanem az elrontott implantátumok kapcsán is. Az, hogy az eltávolítás során mennyi csontszövet marad, hatással van a végeredmény kimenetelére, illetve a szükséges kezeléseket is döntően meghatározza. 

Ideje leszámolni a halogatással, különösképp, ha egészségünkről van szó! A kezeletlen foghiány, a cisztás fogak, a félresikerült beültetések mind kihatnak szervezetünkre. A negatív következmények azonban elkerülhetők, idejében cselekedve. 

A ragyogó mosoly önbizalmunk alapja

Az elhanyagolt szájhigiénia, illetve a fogászati problémák halogatása idővel az életminőségre is rányomja bélyegét. Nemcsak fizikai panaszokban nyilvánul meg, hanem pszichésen is romboló hatású. A rossz közérzet, a gyulladások, a fájdalom a mindennapi teendőkben is akadályoznak. Később pedig az önbizalom is kárát látja, de szerencsére van rá mód, hogy mielőbb helyreállítsuk az állapotot, és visszaszerezzük magabiztos mosolyunkat. A lehetőségek bőségesek, a specialisták hosszú távú, gondtalan mosollyal ajándékoznak meg!