Ezért is határoztunk úgy, hogy a mai cikkünkben megnézzük, hogy egy jó roll-upnak milyen tulajdonságokkal kell bírnia.

Megfelelő méret

Ahhoz, hogy a vállalkozásod reklámja maradéktalanul megfogja az embereket, fontos, hogy a Plakát Nyomdával elkészíttetett roll-upod jól látható legyen, ne takarjon el más fontos elemeket, megfelelő kiegészítése legyen az arculatnak.

Ezért mielőtt belevágnál a rendelésébe, alaposan át kell gondolnod, hogy milyen helyen és milyen céllal használod majd fel ezt a nyomdai terméket. Ez fogja ugyanis meghatározni, hogy milyen magasságra és szélességre van szükség.

Látványos dizájn

Hogy mennyire lesz hatásos a roll-up, azt nagyban befolyásolja a rajta lévő dizájn. Fontos, hogy ez figyelemfelkeltő, érdekes és releváns legyen, nem mellesleg pedig tartalmaznia kell a céges logót, a fő üzenetet vagy az ajánlatot, valamint az elérhetőségeket vagy a cselekvésre ösztönző elemeket.

https-plakatnyomdahu-2024-junius-cikk4.jpg

Lehetőség szerint törekedj arra, hogy a végeredmény ne túlzsúfolt vagy bonyolult, hanem letisztult, és már az első pillantásra mindenki számára érthető legyen!

Továbbá, ami még fontosabb, hogy illeszkedjen a céges arculathoz és a vállalkozás többi, már meglévő reklámeszközéhez. Véleményünk szerint az egységes megjelenés legegyszerűbben úgy érhető el, ha a logón lévő színeket és betűtípusokat használod.

Célcsoportra szabott üzenet

A siker érdekében mindenképpen figyelembe kell venned a célcsoportod igényeit, érdeklődését és a motivációit, hogy egy olyan üzenetet vagy ajánlatot tudj kidolgozni, amely vonzó és meggyőző számukra.

Minőségi anyagok

Hogy milyen anyagból készül a vállalkozásod roll-upja, nagyon sok mindent befolyásol, köztük a nyomat minőségét, a tartósságát és az időjárásállóságát. Az előbb említett Plakát Nyomda ezért is nyomtat minden esetben minőségi roll-up filmre, amely akár fényes, akár matt felületű, minden esetben jól tükrözi a színeket és a részleteket.

Stabil szerkezet

A nyomat feszességét és védelmét a roll-up szerkezete garantálja, amely az esetek többségében alumíniumból készül, így nem csupán könnyű, hanem strapabíró is. A részét képezi egy kihúzható nyomat, egy kitámasztó pálca és egy vagy több láb.

Ezzel el is érkeztünk a felsorolásunk végére. Annyit javasolnánk talán még pluszban, hogy a mielőtt megrendelnéd a roll-upot, teszteld a korábbi ügyfeleiden. Kérdezd meg tőlük, hogy mennyire értik az üzenetet és mennyire ösztönzi őket a cselekvésre!

Ha az ő visszajelzésükből azt szűröd le, hogy minden rendben van, akkor nyugodtan megrendelheted a roll-upot a Plakát Nyomdától!