A 82 éves színészlegenda, Harrison Ford Thaddeus Thunderbolt Rossként mutatkozik be a jövő februárban érkező Amerika Kapitány: Szép új világban, de ezzel együtt a Vörös Hulk szerepét is eljátssza, hiszen a korábban tábornokként garázdálkodó Ross elnökből lesz majd a paprikás hangulatú, gigantikus őserő, aki a pletykák szerint nem kizárt, hogy a filmben a Bruce Banner-féle Hulkkal is összetűzésbe kerül. A karakter belépőjét láthattuk már a Szép új világ első előzetesében, pontosabban csak apró részleteket, azonban a Disney expón levetítettek egy részletet, amelyben teljes pompájában tündököl a dühös monstrum. A ScreenTime által közzétett videót azóta eltávolították, viszont, ahogy a mondás tartja, ami egyszer felkerült a netre, az ott is marad, így könnyen rátalálhatunk az említett ízelítőre, de azért mi vagyunk olyan nagyvonalúak, hogy megmutassuk nektek. Íme:

A sztori szerint a Titkos invázió káosza után járunk: a világ biztonsága újra veszélyben forog, és a skrullok üldözése mellett az óceánból kikandikáló Tiamut is nagy gondot okoz, mivel a szuperhatalmaknak a fagyott Égi testéből kibányázható adamantiumra fáj a foga. Többek közt az Egyesült Államok újdonsült elnöke is szemet vet a ritka fémre, amiből feltételezhető, hogy valószínűleg ez vezeti majd arra a lépésre, hogy beadassa magának azt a különleges szérumot is, ami annak idején Bruce Bannert Hulkká változtatta. Mivel a filmben A hihetetlen Hulkban szereplő Tim Blake Nelson alakította Samuel Sterns is visszatér, nem kizárt, hogy Ross majd az ő segítségét kéri a művelet lebonyolításában.

Ross szerepét ugyebár eddig William Hurt játszotta, ám a színész halála miatt új arcot kellett keresni a feladatra. Harrison Ford elmondása szerint nem volt nehéz számára megformálni a Vörös Hulkot, amihez egyébként motion-capture technológiát alkalmaztak a készítők, egyszerűen csak hülyét kellett csinálni magából, ebben pedig van némi gyakorlata.