• Új mechanikákkal és új hősökkel bővül a Legends of Runeterra
  • Míg a Teamfight Tactics egy gyorsabb lefolyású játékmóddal gazdagodik
  • Mindezt a Riot jelentette be nemrég

A Riot enyhén szólva is ambiciózus tervekkel vágott neki az idei esztendőnek. A fejlesztők egyrészt természetesebb tovább bővítik a League of Legends és a Wild Rift világát egyaránt, másrészt pedig a másik két címükről, a Legends of Runeterráról és a Teamfight Tacticsról sem feledkeztek el.

legend-of-runeterra-2021-01.png

A League of Legends jól ismert hőseit és világát a kártyajátékok zsánerébe átültető Legends of Runeterra például több ismerős karakterrel is bővülni fog 2021-ben, valamint érkeznek majd hozzá olyan új mechanikák is, mint például az elásott ereklyék, a jövendőmondás és a Felemelkedettek félisteni hatalma. A Riot továbbá azt is elárulta, hogy a Legends of Runeterra következő kiegészítője Shurimára, Runeterra ősi, rejtélyekkel teletömött sivatagjára fókuszál majd.

A Teamfight Tactics esetében kiderült, hogy az év első versenyére tavasszal kerül sor, a selejtezők pedig már most elkezdődtek, valamint a fejlesztők jelezték, hogy még idén egy új, gyorsabb lefolyású játékmóddal is jelentkezni fognak, mely akkor lesz nagy barátunk, ha maximum 20 percet tudunk a játékra szánni.