A tavaly bemutatkozott Project Fiona idén révbe ért: a Razer bejelentette, hogy a táblagépének Razer Edge lett a végleges neve, s még ebben a negyedévben, vagyis március vége előtt a boltokba fog kerülni, mégpedig két kiszerelésben.

A táblagép, PC és konzol kombinációjaként beharangozott gépezet olcsóbbik kiadása 999 dollárba kerül, s a burkolat alatt egy Intel Core i5-ös processzor, egy Nvidia GT640M LE GPU, 4 GB DDR3 memória és 64 GB SSD háttértár fogad minket, ha azonban ez nem volna elegendő, és még van a pénztárcánkban, akkor ott az Edge Pro, ami 1299 dollárért egy Core i7 processzort, egy NVIDIA GT640M LE GPU-t, 8 GB DDR3 RAM-ot és 128 vagy 256 GB SSD tárhelyet tartalmaz.

A Windows 8-at futtató gép a gyártó szerint minden PC-re írt alkalmazást és játékot képes kezelni, sőt még az asztali konzolok játszóterére is képes betenni a lábát. A külön megvásárolható dokkoló konzolmódba állítja a gépet, ami a tévére kötve két gamepad kezelésére válik alkalmassá. Ezen felül szintén külön megvásárolható egy gamepad kiegészítő, amit a gép oldalára csatlakoztatva analóg karokat és gombokat kapunk a kényelmes játékhoz.