• Hosszú előzetest kapott a Godzilla Minus One
  • A filmet Jamazaki Takasi írta és rendezte
  • December 1-én kerül a mozikba
  • Ez a Toho által készített 33. Godzilla-produkció

A vártnál ugyan csak később fog ismét összecsapni Godzilla és King Kong, az Apple TV+-ra készülő spinoffnak pedig még mindig nem tudni a pontos premierdátumát, ám így sem maradunk a nagyra nőtt gyík nélkül, hiszen még idén, egészen pontosan december 1-én befut a Toho 33. Godzilla-produkciója, a Godzilla Minus One. A Jamazaki Takasi által írt és rendezett (egyébként a VFX-ért is ő felelt) blockbuster júliusban már megkapta az első rövid kedvcsinálóját, most azonban a hosszú előzetes is betoppant, hogy érzékeltesse, mekkora pusztítást képes véghez vinni az évtizedek óta a vásznon lévő kaidzsú.

Ahogy az a mellékelt képsorokon is látható, elég nagyot, hiszen komplett városrészek válnak a földdel egyenlővé a tevékenységei által, és persze a civil áldozatok száma is a plafont verdesi – amit ezúttal meg is fog mutatni a kamera. Godzilla Minus One cselekménya a háború utáni Japánban játszódik, a Forbesnak adott interjújában a Toho vezetője, Koji Ueda pedig elmagyarázta, hogy az új film nem a Shin Godzilla vagy az animációs filmek közvetlen folytatása lesz, hanem az említett részek eseményei előtt fog játszódni. A stúdió célja, hogy világszerte népszerűsítse Godzillát (mondjuk ez az amerikai produkcióknak köszönhetően lényegében már teljesült is), így számos országban bemutatásra kerül a mozi a fent említett időpontban.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.