Több változat közül válogathatunk

Ha megnézzük a STUXI WC-csésze kínálatát, akkor láthatjuk, hogy bizony hatalmas különbségek vannak az egyes kialakítások között. Vannak olyan változatok, amelyek például mélyöblítéssel és perem nélküli testtel rendelkeznek. Sőt, kettő az egyben termékek is beszerezhetőek, amelyekben bidé-zuhany is található. Ezzel rengeteg helyet tudunk megtakarítani otthonunkban.

Különösen kisebb fürdőszobák esetén érdemes ezt a változatot választani, de nagyobb helyiségekben is megállja a helyét. Egyedül csak akkor kell külön bidé-zuhanyt beszerelni, ha mindenképpen szeretnénk külön használni a két eszközt. Könnyedén találhatunk olyan kialakítást is, amit mozgáskorlátozottak is kényelmesen tudnak használni. Különböző típusok között lehet válogatni: fali WC-csészék, álló változatok, monoblokkos, valamint egyedi funkciókkal ellátott WC is elérhető.

https-stuxihu-2023-december-cikk3.jpeg

Természetesen azt, hogy mégis melyik lesz az ideális választás, több tényező is befolyásolja. Ilyen például az, hogy mekkora a fürdőszoba, melyiknek a megjelenése tetszik a legjobban, továbbá a funkciókat is figyelembe kell venni. Annyi biztos, hogy a hatalmas kínálatnak köszönhetően garantáltan meg fogjuk találni azt a WC-csészét, ami a leginkább illeszkedik otthonunkhoz. Több útvonalon, szempont alapján is elindulhatunk, amely végül a megfelelő termék megvásárlásához vezethet.

Mit tudnak az egyes típusok?

Ha kevés hely áll rendelkezésre, akkor a legjobb választás a fali WC-csésze. A padló ebben az esetben szabadon marad, tágasabb hatást kelt az egész helyiségben, és még a takarítás is egyszerűbb lesz. Az álló változatoknál figyelni kell arra, hogy mennyire könnyen lehet őket telepíteni és cserélni. Azt is nézni kell, hogy alsó vagy hátsó kifolyású-e, de már vannak olyan termékek is, amelyek vario kifolyással vannak ellátva (választani lehet, hogy első vagy hátsó kifolyású legyen).

Az egyedi funkciók között megtalálható a víztakarékos rendszer, az érintés nélküli vezérlés, de még a lassan záródó ülőke is idetartozik. A monoblokkos azt jelenti, hogy egyetlen egységben található a tartály és a csésze.

Alaposan át kell gondolni, melyiket választjuk

A WC-csésze nem egy olyan berendezés, amit gyakran cserélni kell. Ezért is fontos, hogy minden szempontot figyelembe vegyünk a vásárlás során. Meg kell nézni először a helyiség méretét, mivel lehet az is egyből leszűkíti az elérhető lehetőségek számát. A különleges funkciókra, igényekre is oda kell figyelni. Ha fontos számunkra a modern működés, akkor mindenképpen olyan WC-csészét kell keresni, ami ennek megfelel.