Manapság már nemcsak a férfiak, hanem rengeteg nő is él a tetoválás lehetőségével. Különböző tetováló szalonokban minőségi rajzokat varrathatunk magunkra, de ha meg akarjuk tanulni, arra is van lehetőség. A Max Diszkont tetováló készletei kiválóan alkalmasak kezdő tetoválók számára. 

Nézzük meg, mi szükséges hozzá, hogy ezt a fajta önkifejezést megtanuljuk, és használjuk is a későbbiek során!

Tanfolyamon meg lehet tanulni a tetoválást?

A testtetováló ma már államilag elismert szakma, tanfolyam keretében el lehet végezni. Egy olyan képzésre célszerű beiratkozni, ami hivatalosan szakmát ad, ha ezen a területen képzeled el magad. Ezzel biztosan elindíthatod a vállalkozásod, illetve munkahelyen is el fogják fogadni. Érdemes olyan képzőintézményt választani, ahol az oktatók szakmai háttere is megfelelő, ennek könnyen utána tudsz nézni akár az interneten is. 

Milyen tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy tetováló legyél?

A jó kézügyesség elengedhetetlen egy tetováló számára, nem árt egy kis művészi látásmód sem. A tetoválóművész beleviszi az alkotásaiba az egyéniségét, míg vannak a tetováló szakemberek, akik profin megtanulták a minták rajzolását, másolását, ám ennél tovább nem mennek. 

Szükséged lesz óriási kitartásra, elkötelezettségre és alázatra is, ha szakmabeli szeretnél lenni. A tetoválás nagy felelősség, mivel maradandót alkotsz a másik ember bőrén, aki megbízik benned, rád bízza a testét, hogy a kezed nyoma örökre díszbe öltöztesse azt.

httpsmaxdiszkonthu-2023-junius-cikk3.jpg

Bátorságra is szert kell tenned emiatt, hiszen határozottan, stresszmentesen kell dolgoznod, ha sikeres végeredményt akarsz elérni. Ez felelősségteljes magatartást igényel, nem ronthatod el a művet, bár lehet korrigálni, de nem mindig annyira egyszerű.

Mit ad a testtetováló tanfolyam?

A tanfolyamon megtanulhatod a tetováláson kívül a művelethez szükséges egyéb ismereteket, egy vállalkozás elindításához is alapot kapsz, sőt, még a tevékenység végzéséhez elengedhetetlen kommunikáció is tananyag. Közben pedig gyakorolhatsz a tetováló szetteddel, ha nem is embereken, de a “varrásra” alkalmas eszközökön igen. 

Ha elvégezted a tanfolyamot, egy olyan piacképes tudás birtokosa leszel, ami külföldön is megállja a helyét. Megtanulod az eszközök szakszerű és biztonságos használatát, kapsz rengeteg ötletet és inspirációt a munkádhoz, és szerzel némi rutint is. 

Ezzel a tudással a kezedben megvalósíthatod álmaidat, illetve anyagi biztonságodat is megalapozhatod. A Max Diszkont kínálatában kapható tetováló szettek szinte mindent tartalmaznak, amire szükséged lesz, a festéket kell csak külön megvenned. Ezek a készletek tökéletesen alkalmasak ahhoz, hogy elsajátítsd a tetoválás művészetét, fejleszd a technikádat, és napról napra ügyesebb legyél.