Nyaralás, üzleti út vagy külföldi városnézés előtt igencsak megérheti, ha szánunk néhány percet a cikk elolvasására. Merthogy nem kevés pénzt, valamint idegeskedést lehet megspórolni az itt leírtak alkalmazásán keresztül.

Mi kínálja a leginkább kézenfekvő spórolási lehetőséget repülőutaknál?

Mindazon túl, hogy kifogunk egy-egy jó áron beszerezhető repjegyet, adott esetben még a szállást is kedvező árfekvésen találjuk meg, valójában annak a kivitelezése jelent komoly spórolási faktort, hogy miként közelítjük meg magát a repteret.

Ha egyszerre akarjuk kényelmesen, ugyanakkor költséghatékonyan megoldani a dolgot, akkor példaként a Reptéri Parkoló Centrum reptéri parkolás szolgáltatásával lehet igazán kedvezően járni.

Hogy miért? Mert sokkal kényelmesebb, mint a tömegközlekedés. Ellenben nagyságrendekkel olcsóbb, mint a taxi. Ráadásul a rokonoktól vagy barátoktól sem kell szívességet kérni, és maximális rugalmassággal is együtt jár ez az opció.

Mennyit lehet spórolni a ferihegy parkolás szolgáltatással?

A dolog leginkább két fontos tényezőn múlik. Egyrészt számít, hogy milyen messze vagyunk a reptértől, illetve hány napig leszünk távol. A példa kedvéért tegyük fel, hogy 8 napi parkolásra van szükség. Ez mindössze 6200 Ft-ból kijön.

https-repteriparkolocentrumhu-2023-julius-cikk2.jpeg

Egy BKV vonaljegy ezzel szemben 350 Ft. Egy négytagú családnál 3 közlekedési eszköz igénybevétele esetén oda-vissza útnál 8400 Ft-ra jöhet ki a végösszeg. Nem beszélve annak a kellemetlenségeiről, amit a poggyászok cipelése jelent.

A taxizás pedig sokkal drágább. Legyünk őszinték, 37 km nem olyan nagy távolság a reptértől. De ha mégis ezt a távolságot szeretnénk megtenni, akkor a fuvardíj csak egy irányba is 12.000 Ft környékén kezdődik.

Milyen egyéb előnyökkel jár még a reptéri parkolás?

Nemcsak költséghatékony, de rendkívül kényelmes szolgáltatásról is van szó, amivel ráadásul előre lehet tervezni. Adott időpontban megérkezünk a szolgáltató irodájához, leparkolunk, és percek múlva a transzferbusz máris a reptérre fuvaroz minket.

Visszafelé hasonló komfortra lehet számítani, mindössze annyi a teendő, hogy a terminálba érkezés, majd a poggyászok átvétele után hívjuk a megadott telefonszámot. Így a transzferbusz percek alatt értünk jön, és máris ott lehetünk az autónknál, amely a távollétünk ideje alatt mindvégig biztonságos, őrzött helyen parkolhat. Ennek köszönhetően úgy spórolhatunk a ferihegyi parkoláson, hogy a kényelemről sem kell lemondani, ráadásul az egyik legértékesebb vagyontárgyunkat is biztos helyen tudhatjuk.