Egy szelet pizzának vagy egy háromfogásos vacsorának? Bár mindkét étel alkalmas az éhség csillapítására, azért van különbség köztük. Igaz ez az állítás a nemi éhséggel kapcsolatban is: nem mindegy hogy sebtében, egyedül vagy a párunkkal, ráérősen jutunk fel a csúcsra.

Egyedül vagy párban?

Örök kérdés ez, ami sok mindenkit foglalkoztat, de feltenni mégsem merik. Melyik esetben várható jobb, gyorsabb kielégülés: ha egyedül vagy ha párunkkal csináljuk? Nos, ezt a pikáns témát járjuk most körül, és a cikk végére kiderül minden.

sex.jpg

Először is tisztázzuk, hogy nincs abban semmi kivetnivaló, ha valaki önmagát kényezteti. Ez történhet segédeszközök nélkül is, de sokkal izgatóbb, ha valamilyen örömet okozó terméket is beszerzünk magányos óráinkhoz. A Szexvitál.hu szexshop oldalán férfiak és nők is találnak kedvükre való játékszereket. 

Akár előjátékhoz, akár magához az aktushoz keres valaki kiegészítőket, itt biztosan talál. Nőknek vágyfokozók, férfiaknak potencianövelők is beszerezhetők itt, de szexi ruhákat, pajzán társasjátékokat is kínálnak a webshopban.

Azt is fontos tudni, hogy akár egyedül, akár párban jutunk el a csúcsra, mindenképp jót teszünk vele magunknak. Az ágytorna ugyanis nagyon jó edzés, de emellett lelkileg is jó hatással van ránk, megszépít, megfiatalít.

A számokról fehéren feketén

Ennyi bevezető után térjünk is a lényegre: melyik esetben mennyi idő alatt érjük el az orgazmust? Nos, mondanunk sem kell, ez több mindentől függ. A lelkiállapotunktól éppúgy, mint életkorunktól vagy attól, mennyire bízunk a partnerünkben.

A férfiak és nők eltérően viselkednek e tekintetben is. Nagy általánosságban azt mondhatjuk, hogy a nők nehezebben jutnak el a csúcsra akár egyedül vannak, akár a párjukkal. Nekik sokkal nagyobb szükségük van az előjátékra is az együttlét során. Ha ezt az időt is belevesszük a számításba, akkor körülbelül 25-28 perc múlva élik át a gyönyört szeretkezés közben. 

A férfiak ezzel szemben sokkal hamarabb képesek elélvezni. Az előjátéktól kezdődően mindössze 7-14 perc szükséges nekik ahhoz, hogy magömlésük legyen. Persze az a szám változhat az idők során, és az sem mindegy, mennyire alkot összeszokott párost valaki.

Mindenesetre érdemes mindig feldobni a szexuális életet, új dolgokkal próbálkozni: ebben is segítséget nyújthat a Szexvitál.hu, ahol számos segédeszköz beszerezhető ehhez.

Egyedül gyorsabb?

Akik egyedül vannak, azok számára sokszor csak az önkielégítés adhat egy kis gyönyört. Mint már említettük, ezzel sincs semmi gond, hiszen a maszturbálásnak számos jó hatása van a szervezetünkre.

A férfiak igen gyorsan, akár 2-3 perc alatt is képesek a csúcsra jutni e tevékenység során, a nőknek itt is több idő kell: átlagosan 5-15 perc.

A gyorsaság mellett azonban a minőség is számít, így inkább arra törekedjünk, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat az örömszerzés közben. Ehhez is számos eszköz szerezhető be a szexshopból.