Ebben a cikkben arról lesz szó részletesebben, hogyan élik meg a nők és hogyan a férfiak ezeket a vizuális ingereket.

Mindenhol jelen vannak

Hatalmas üzlet épült a szex vizuális világára, hiszen mindenki csinálja, mindenki élvezi, így szinte olyan, mint az étkezés vagy a légzés. A Szeresdmagad.hu erotikus fehérneműi mellett találkozhatunk többek között szerepjátékokkal, felnőtt társasjátékokkal, valamint egyéb kiegészítőkkel egyaránt. Ezeknek azonban csak akkor van értelmük, ha amit látunk, azt élvezhetőnek találjuk, amire a testünk pozitívan reagál. 

A nők és a férfiak valamelyest különböznek, hiszen az erotikus ingereket mind a két nem máshogy éli meg. Van azonban pár hasonlóság is, hiszen mind emberek vagyunk, így nem lehetünk immunisak a másikra és a vizuális látványra. A férfiak például, amikor stimulációt kapnak, akkor nálunk nő a pulzusszám, fokozódik a véráramlás, majd jöhet az erekció és a pupillák tágulása. Az agy központjában, ami a jutalomra éhes, azonnal szédítő érzést tapasztalnak.

Mi történik a nőkben?

Amikor a hölgyek kerülnek ilyen helyzetbe, akkor náluk szintén hasonlóan sok reakció lép fel, mint az uraknál. Ugyanúgy gyorsabb lesz a szívverésük, fokozódik a véráramlás, néhány esetben kipirosodik az arcuk, esetleg szédülést tapasztalnak. A vizuális élmény számukra ugyanolyan fontos, hiszen nő az önbizalom, megmozdul a képzelőerő, emellett ösztönzi őket arra, hogy még bátrabbak legyenek az ágyban.

https-szeresdmagadhu-2023-oktober-cikk2.jpeg

Egy szégyenlős hölgy, aki nem elégedett magával és a testével, ritkábban próbálkozik. Amennyiben felvesz egy szexi ruhát és belenéz a tükörbe, látni fogja, hogy ő egy igazi vadmacska, amitől szinte azonnal megnő az önbizalma, még ha csak egy rövid időre is. Arról nem is beszélve, hogy így szexibbnek érzi magát, ami együtt jár azzal, hogy a párja ugyanígy tekint majd rá. 

Mi a helyzet a szerepjátékkal?

A vizuális ingerek alkalmazásával a fantáziánk azonnal elkalandozik, ez pedig mind a két fél számára előnyös lehet. A szerepjátékok során nagy szerepe van a stimulációnak, hiszen amennyiben egy férfit egy ápolónő jelmez mozgat meg, akkor a párja bátran felvehet egy fehér és vörös csipkés ápolónő szettet, ami a mellbimbónál nyitott kialakítást kapott. 

Ugyanez igaz fordítva is, hiszen ha a hölgy egy igazi cowboyt szeretne magának, akkor jöhet egy szűk farmer, egy csizma és egy mutatós kalap. Semmi más. Ez azonnal izgalomba hozza a másikat, tudni fogja, hogyan varázsolja el a párját, amivel mind a két fél sokat nyerhet. A vizuális stimuláció tehát az egyik legerősebb és legtöbbször használt eszköz, amit az ágyban is be lehet vetni.