Tegnap este szabadult el a Lich King haragja, és a megjelenés után alig néhány órával már meg is jelentek az első Death Knight karakterek, azonban ez a nagy felhajtás nem zavartatja a Blizzardot abban, hogy a készülő új MMO-jukról beszéljenek.

A videogaming247 portálnak Paul Sams (Blizzard) beszélt a formálódó projektről, és megígérte, hogy egy minden tekintetben következő generációs programot kapunk majd, amiben mind a játékmenet, mind a grafikai megoldások igazi újdonságok lesznek. A projekt bár még nagyon a kezdeti fázisában jár -- mikor még a munka lassan halad --, de a fejlesztők már a játékmenet részletein törik a fejüket, azonban ezekről még sokáig nem fogunk hallani. A Blizzard munkamódszere szerint -- amit már sokszor tapasztalhattunk is -- addig nem közölnek konkrétumokat a játékról, míg a részleteket nem tökéletesítik, hiszen ha nem így tennék, és a fejlesztés során egy bejelentett játékelem átalakulna vagy eltűnne, az nagy blamázs lenne a cégnek.

A hivatalos bejelenésre tehát még jó ideig várnunk kell, ami valószínűleg csak a WoW népszerűségének lecsengése után lesz, de addig is a Blizzard bizakodó, és hiszik, hogy néhány kisebb-nagyobb zökkentő leszámítva sikeresen indítják majd útjára a következő MMO-jukat.