Hidden Runaway: Múltidézés iOS-en

Szinte belegondolni is félelmetes, hogy a szexi Gina és az okostojás Brian tíz éve találkoztak egymással először az akkor még ismeretlen spanyol csapat, a Pendulo Runaway: A Road Adventure című kalandjátékában. Az azóta trilógiává bővült széria folyamán a botcsinálta szerelmespár mindenféle elképesztő kalandba keveredett, Ginának még Brian diliházból szökésével is meg kellett birkóznia -- nem csoda, hogy mire végre lenyugodtak a kedélyek, a két hős kapcsolata hamar zátonyra futott, és most már kifejezetten utálják egymást. Ez lenne a vég?

Nos, a ma megjelent iOS-es Hidden Runaway-ből ez is kiderül, lévén Gina és Brian újra összefutnak egy hollywoodi producer irodájában, aki filmet akar forgatni a kalandjaikból. Persze a közös ücsörgés hatalmas csetepatéba torkollik, mely alatt a furcsa pár felidézi megismerkedésük körülményeit. Bizony, a Hidden Runaway afféle múltidéző körút a sorozat első részének eseményei körül, telis-tele minijátékokkal, popkulturális utalásokkal, és egy olyan befejezéssel, mely elméletileg pontot tesz a széria szerelmi szálára.

A Hidden Runaway ára mindössze 3 dollár, akit érdekel, megvásárolhatja, ezzel is támogatva a spanyol csapatot, akik roppant büszkék rá, hogy kalandsorozatuk egy évtizeddel később is releváns maradt. Alant trailer.