Azt hiszem, hogy az egész szerkesztőség nevében mondhatom, hogy a PC Guru az a hely, ahol jó értelemben találkozik a munka és a szórakozás, valamint a hobbi és a hivatás. Az ember általában a hétvégékbe igyekszik belesűríteni mindazt, amire hétköznap nem jut ideje, köztük egy kis kikapcsolódást is, és mivel utóbbi sok esetben egyenlő a videójátékokkal, gyakran ezeken a napokon kerül elő egy régi kedvenc, egy kihagyott újdonság, vagy akár egy várva várt új megjelenés. Hétvégame rovatunkban, hétről hétre, néhány szerzőnk ad egy kis betekintést abba, hogy náluk éppen melyik cím és milyen okból került terítékre, de lássuk is, hogy mi jutott erre a hétre.

descriptive text

wilson

Nem szerettem volna eljinxelni, így a múltheti beszámolóba nem írtam be, hogy megérkezett az év egyik számomra legjobban várt játékának tesztkódja, így igazából már múlt vasárnap óta ezzel játszom. Annyit elárulhatok, hogy kizárólag Nintendo Switchre jelent meg, és NAGYON sokat kellett rá várni. A hétvége jelentős része így ennek a folytatásával / befejezésével fog eltelni, de közben persze muszáj farmolni most már nem csak a Valorant, de az Overwatch 2 battle passát is.

screenshot22-10-0607-02-56-000.jpg

A héten ráadásul megérkezett egy újabb játék, a Stranded: Alien Dawn kódja is, amit nem is inkább a műfaj, sokkal inkább a fejlesztő miatt szerettem volna megnézni. Na meg arra is kíváncsi vagyok, hogy tud-e többet, mint a RimWorld, ha már egy az egyben annak a kiköpött mása, de ez már csak a próba után, az élménybeszámolóból fog kiderülni.

bullseye

Egyfelől szokás szerint egy tonna indie játék van a közelemben, amikkel haladnom kellene, ráadásul egyikükre eléggé rákattantam, de ezt majd a reklám után, mármint a következő Radar alattban részletezem. Másrészt a Backpack Hero-t azóta is elő-előkapom egy-két-öt gyors menetre, mert nagyon tetszik mennyire őrült kombinációkat lehet összerakni benne, amik aztán pár szerencsés lootolás után hirtelen brutálisan hatékonnyá válhatnak.

hetvegamebullseye20221012.jpg

Ráadásul ott egy rakás egyedi mód, különféle előnyökkel és korlátozásokkal. Nagy valószínűséggel ezekkel fogom tölteni a hétvége nyugodtabb óráit, bár egyelőre semmi esélyt nem látok rá, hogy a legnehezebb változatokat teljesítsem valahogy, igaz, még a közelükben sem vagyok. Jelenleg a Trash Blaster móddal szívok, ami ad egy kötelezően megtartandó ballisztát (egyszer eladtam próbából, nem kellett volna), amit valahogy fel kéne erősítenem vagy kiváltanom a végjátékra, mert eddig vagy háromszor buktam el vele.

Ez lett volna Hétvégame rovatunk e heti beszámolója. Ti melyik játékba ugrotok bele a hétvégén?