Bizonyára sok sorozatrajongó van köztetek, akik hallották már a hírt. A Heroes című amerikai TV dráma rebootja, a Heroes Reborn idén szeptemberben fog debütálni. A készítők azonban nem érték be egyedül a TV meghódításával. A sorozat mellett két játékot is ígértek, melyek egyike mobilokon és tableteken lesz futtatható, a másik pedig konzolos és PC-s megjelenés lesz. Mindkettőt az Unreal Engine 4 hajtja.

Heroes Reborn: Enigma - mobilos, belsőnézetes, akció-, puzzle-, kalandjáték. A játékos egy Dhalia nevezetű hölgy történetét fogja végigkövetni, aki éppen egy titkos, a kormány által létrehozott erődítményből próbál megszökni. A hely a The Quarry névre hallgat.

Heroes Reborn: Gemini - a kurrens konzolgenerációra illetve Macre és PC-re készülő játék. A főszerepben Cassandra áll, akinek a múltjával kapcsolatos kérdéseire és a benne szunnyadó erő mibenlétére keres válaszokat.

Mindkét cím szorosan kötődni fog az adaptált sorozathoz. Több visszaköszönő karakterrel fogunk találkozni és a show készítője, Tim Kring keze nyomát dicséri.

heroes-reborn-promo.jpg