A múlt hétvégén, október 17-én és 18-án emberek egész tömegével telt meg a Hungexpo D csarnoka a Mondo Games PC Guru Show alkalmából. A két nap alatt összesen 14.000 látogató jött ki, akik a videojátékok, a sci-fi, a fantasy és a távol-keleti kultúra érdekességeiben merülhettek el. Több tucat kiállító, a legújabb videojátékok, cosplay klubok, interaktív társas játékok, és maga a Japán Nagykövetség várták az érdeklődőket.

A játékbemutatók, a kiállítások és a vásár mellett számos verseny is volt, ahol a legügyesebbek és persze a legbátrabbak mérettették meg magukat: rajzművek, énekelőadások, fanfiction-ök és részletes jelmezek kerültek szemlére, mindemellett pedig az eSport is képviseltette magát. A Riot által támogatott, és a GamerEvents által lebonyolított League of Legends bajnokságon 324 csapat indult, akik közül végül CCDH vitte el az aranyat, de volt StarCraft 2, Heroes of the Storm és Hearthstone verseny is.

A MondoCon gyakoriak a hírességek, és ez így volt most is, a rendezvényen ugyanis felbukkant Csemer Boglárka, azaz Boggie is, aki egy közönségtalálkozót valamint egy minikoncertet adott az összegyűlteknek.

Mindezt természetesen meg is örökítettünk, Écsi Dávid jóvoltából egy rakás kép készült a szombati és vasárnapi eseményekről. Nézzétek meg, ha nem voltatok kint, de persze akkor is, ha igen, lehet, hogy az egyiken te is szerepelsz!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A galériát frissítettük a második nap képeivel.