Minden elmúlik, sajnos így történt az idei Guru táborral is  -- újra otthon sínylődünk a négy fal között, az emlékeinkbe révedve. A visszajelzések alapján és magamból kiindulva csodálatosan érezte magát mindenki, noha ezúttal is akadtak kisebb-nagyobb fennakadások. A lehetőségekhez mérten majdnem mindent sikerült is orvosolni; körülbelül 30-40 gépet sikerült hálózatba kötni, mely igencsak megterhelte a több tíz éve készült elektromos hálózatot -- Bagoly és én majdnem bele is rokkantunk (jó tanács: soha ne piszkáljatok szikrázó biztosítéktáblát...).

Akiknek éppen valamilyen oknál fogva nem sikerült gép elé kerülniük, azok a teraszon hallgathatták NightBagoly agymenéseit, ezek minden napra megteremtették a megfelelő hangulatot, és gyakorlatilag még az is sírva röhögött, akik csak fél füllel hallotta a mondókákat. Hát még amikor ]{redenc is beszállt a poéngyárba, ott aztán már tényleg a fulladás határára kerültünk. Az idő tökéletes volt, mindvégig kánikula, így a Balaton vize elkényeztetett mindenkit. Naná, hogy minden nap meglátogattuk a strandot, egyedül az utolsó éjszakára csaptak össze a szelek, de ezt feledtettük egy kis anime vetítéssel (mivel rengetegen kérdeztétek a sorozat címét, leírom pontosan: Elfen Lied).

Hódított a Rock Band, mellette süvöltöttek a Guitar Hero műanyag hangszerei, ezt követte a Soul Calibur IV és a PES 2008 a népszerűségi listán, de GTA 4-gyel, illetve a Battlefield: Bad Company-vel is sokat játszottatok -- már ami a közös X360 konzolállványokat illeti. A LAN-teremben folyamatosan ment a pirkadatig húzódó multizás, elsősorban a CoD4 dübörgött, de olyan relikviák is előkerültek, mint az Alien versus Predator 2 és társai. Itt hívnám fel a figyelmet, hogy a táborban beüzemelt Samsung LCD monitorok (melyeket ott használtak először), most kedvezményesen megvásárolhatók, bruttó 42 ezer forintért. Pontos márkajelzésük Samsung 2243 NW, nagyszerű 22"-os monitorok (aláírom, itt áll az asztalomon -- ]{r.), melyeket egyébként 60 ezer körül lehetne megvásárolni. Akit érdekel az ajánlat, az írjon levelet az info@aliencomputers.hu e-mail címre "PCGuru tábor_monitor" tárggyal, garanciával együtt megvásárolhatjátok őket.

Jó néhány képet feltöltöttem a galériába dragon83 kolléga gépéről, de még tőlünk is fognak érkezni újak, ám ezzel együtt megkérek mindenkit, hogy aki csinált saját képeket a táborban, az vagy töltse fel a képbeküldő rendszerünkkel, vagy juttassa el nekem valahogy ezeket, és feltöltöm a többi közé. Videó is lesz, hiszen előkerült a Live kamera -- viszont erre, illetve a tábori játékok végeredményeinek a közzétételére várni kell egy kicsit, illetve a nagy nicknév és MSN lista is csak vasárnap este körül fog kikerülni. Addig is türelem, és várom a véleményeiteket, élménybeszámolóitokat!