GURU Camp 2008 - Az első infókRengetegen érdeklődtetek a fórumban, e-mailben, vagy éppen a Jedi Academy szerveren, lézerkardot a fejemnek szegezve, hogy lesz-e idén GURU tábor, és ha igen, mikor. Nos mostanáig senki nem tudott megtörni, de már nincs is szükség rá, ugyanis a tavaly újraélesztett hagyományunkat 2008-ban is tovább folytatjuk, és a tavalyi tapasztalatokkal felvértezve megint táborozni invitálunk Titeket.

A minap összeült a szerkesztőség, hogy megvitassuk nagy távlatokban miként fog kinézni a szervezés, sőt, már a helyszínt is kiválasztottuk. Ezúttal is Balatonalmádi lesz az úticél, ám a faházaknak búcsút inthetünk, ráadásul a vízpart is karnyújtásnyira található az új menedéktől. Augusztus közepére tervezzük a bulit, de a pontos dátummal, illetve a részletekkel várunk még.

Ami biztos, hogy akik tavaly velünk tartottak, azok 10% kedvezményben részesülnek, ha idén is ugyanígy tesznek, de a Guru kártyával rendelkezőket is megilleti ugyanez a kedvezmény. Továbbá ezúttal is hozhatjátok számítógépeiteket (ám úgy néz ki, hogy monitort tudnunk biztosítani) a non-stop LAN partihoz, lesznek megint Xbox 360 állványok (GTA IV és hasonló kailberű játékokkal), és természetesen a szerkesztőségünk is majdnem végig lent lesz. A tavalyi programokat kibővítjük, ezúttal is annyi ajándékot viszünk le, hogy be sem fér majd a pakkjaitokba - üres kézzel meg egyenesen lehetetlen lesz hazatérni. Hamarosan részletekkel és teljes programtervvel jelentkezünk, addig pedig lehet örülni a hírnek, és már most szabaddá tenni az augusztus 20-a előtti időszakot! Észrevételeiteket, ötleteiteket várjuk a megfelelő fórumtémában!