Hogy minden egészen tökéletes legyen, vegyük végig a legfontosabb eszközöket, amelyekre feltétlenül szükség lesz!

A mikró nem hiányozhat!

A Márkabolt.hu mikrohullámú sütői között pedig mi sem egyszerűbb annál, minthogy beszerezzük a tökéletes modellt! Ráadásul ezekkel a mai, innovációkban gazdag készülékekkel elfelejthetjük korábbi negatív tapasztalatainkat, amelyeket a hagyományos és elavult gépek alkalmazása során gyűjtöttünk.

marka1.jpeg

Amennyiben olyan változat mellett tesszük le a voksunkat, amely már rendelkezik légkeveréses kiolvasztás funkcióval, akkor nem kell többé félig megfőtt, félig még fagyott húsokból főznünk a vacsorát akkor sem, ha éppen a fagyasztóból vagyunk kénytelenek elővenni a hozzávalókat. A modern mikrohullámú sütők ennek a lehetőségnek köszönhetően képesek úgy kiolvasztani a lefagyasztott ételeinket, ahogy arra mindig is vágytunk. Így végre valóban azt kapjuk ettől az eszköztől, amire ki lett találva.

Ráadásként nemcsak a kiolvasztáshoz lesz szuper választás, hanem akár meg is grillezhetjük benne a vacsoránkat, anélkül, hogy be kéne üzemelnünk a rendes sütőt.

Ha már légkeverés…

Minél nagyobb egy eszköz, annál több energiát fog fogyasztani a működése közben. Ez sajnos még akkor is igaz lesz, ha a lehető legenergiahatékonyabb készülékek közül választjuk ki a sajátunkat. Éppen ezért egy igazán modern konyhából egész egyszerűen nem nélkülözhetjük a kisebb méretű, s a mindennapi életvitelünkhöz igazán passzoló készülékeket sem.

A mikrohullámú sütő mellett hasznos döntés lehet, főként akkor, ha kisebb családról vagy esetleg párról vagy éppen szingliről van szó, egy szintén légkeveréses Air Fryer sütőbe is invesztálni. Ebben még többféle étel elkészíthető, mint a mikróban, ugyanakkor mégis sokkal kedvezőbb energiafelhasználás mellett működik majd, mintha a rendes nagy sütőt kellene használnunk. 

A légkeveréses funkció segítségével ráadásként jóval kevesebb olaj felhasználásával készíthetjük el az ízletes fogásokat, amelyek nem fognak kiszáradni, így igazán élvezetes és zamatos ételekkel kényeztethetjük magunkat és szeretteinket.

Amire még szükség lesz

A nagy gépek, mint a sütő, a főzőlap és a mosogatógép természetesen egyetlen modern konyhából sem hiányozhatnak. De mellettük szükségünk van olyan eszközökre is, amelyek segítségével a mindennapi igényeinket gyorsan ki tudjuk elégíteni. Ehhez kellenek a kisgépek, mint például a kávéfőző, a kenyérpirító vagy éppen a melegszendvics vagy a gofri elkészítését megkönnyítő sütő. A mikrohullámú sütő mellett ezekre is feltétlenül szükségünk lesz.

Ma már szerencsére olyan lehetőségek állnak rendelkezésünkre, amelyekkel könnyedén és valóban pillanatok alatt elégíthetjük ki igényeinket, miközben alacsony áramfogyasztás mellett arra is figyelemmel lehetünk, hogy óvjuk a környezetünket. Tedd kényelmessé és környezetbaráttá a konyhádat, és alakítsd a saját igényeid szerint!