A Valve és az EA után a Ubisoft is belépett a saját platformok világába: elindult a Uplay PC, mely egy digitális letöltőfelület, hasonlóan a Steamhez és az Originhez. A rendszer megkönnyíti az eddig kissé nehézkes Uplay használatát, és egyébként mindent tud, amit a konkurencia. Letölthetjük róla játékainkat, vásárolhatunk, chatelhetünk a barátainkkal és így tovább. A Uplay PC mostantól minden PC-s Ubisoft vásárlónak nagy barátja lehet, innen tudjátok letölteni a klienst.

Persze a Ubisoft is tudja, hogy csak úgy senki sem fog átállni a Uplay PC-re, ezért elképesztő akciókkal várják a regisztrálókat. 75%-os leárazással kapható egy rakás játék, mint az Anno 2070, az Assassin's Creed II, az Assassin's Creed Brotherhood, az Assassin's Creed Revelations, a Might & Magic: Heroes VI,  vagy a Splinter Cell Conviction.

De ez még mnindig nem minden. Ezen a héten, a GamesCom alkalmából minden nap egy euróért vásárolható meg egy-egy remek játék; tegnap a Tom Clancy's H.A.W.X. 2, ma a From Dust, holnap a Silent Hunter 5, vasárnap pedig a Driver: San Francisco.

[GC 12] Elindult a Ubisoft Uplay PC, játékok 1 euróért!