Kezdjük a sort az EA új NFS-ével, a sajtókonferencián már prezentált Need for Speed: The Runnal. A Buried Alive trailer meglehetősen látványos és remekül érzékelteti, hogy milyen hangulata lesz az év végén érkező autós játéknak. A The Run sok dologban igyekszik újat nyújtani, például immár kiszállhatunk az autóból, sőt, gyalogszerrel QTE-ket játszva kell menekülnünk a rendőrök elől, a játék pedig egy egész épkézláb sztorit is kíván nyújtani (tudjátok, olyat, amilyenben nem csak a félpucér csajokért érdemes végignézni az átvezető videókat).



Első trailerével jelentkezett a THQ Darksiders 2-je is. Háborút most Halálra cserélve rúghatjuk szét a nekünk nem tetsző apokalipszis maradék rosszfiúinak fenekét, látványos grafika és változatos játékmenet kíséretében. Az első Darksiders egy nagyon kellemes meglepetés volt, mely gyakorlatilag lemosta a sokak által jobban várt Dante's Infernót a színről, így a folytatással szemben is magasak az elvárások. Hogy a fejlesztők megugorják-e a lécet, a megjelenéskor kiderül, a videó mindenesetre hangulatos és szép.



A második THQ remek a listán a Saints Row: The Third. Őszinte leszek: ez tűnik a leghülyébb játéknak, amit látni a show-n, és ezt tessék véresen komolyan venni! A legutóbbi hivatalos trailer megvolt? Nem? No katt ide! Aztán pedig lessétek meg az új videót is, mert bár az elsőt nem überelheti (hogy is tehetné minden idők legjobb trailerével, ugye), de informatív és szép, a rajongóknak pedig bizonyára többet mond, mind nekem...



A PS3-fanatikusok is örvendhetnek, mert új fejlesztői naplóval gazdagodott a Resistance 3. A készítők hosszasan mesélnek a fegyverekről és közben jeleneteket mutatnak a játékból. Dióhéjban az elhangzottakról: 12 fegyver lesz, ezek közül 11 hétköznapi mordály, egy pedig valami "különleges" cucc. Minden felebarátirtásra fejlesztett eszköz két lépcsőben fejleszthető, melyből a második adagra minden bizonnyal várni kell a második végigjátszásig. Mindezek mellé jönnek majd közelharci fegyverek, mint a kalapács. Katt alant a többiért.



S végül zárjuk kis szeánszunkat egy kellemes, 40 perces GuldWars 2 játékmenet-videóval. Az újságírói demó elég jónak néz ki, látszik, hogy már csak a végső simítások vannak hátra a játékon. A fejlesztők mindemellett végig kommentálják az eseményeket, angolul értőknek tehát külön öröm lesz végignézni a majd' háromnegyedóra hosszú videót. Jó szórakozást!