20:27 - Ezzel vége is a konferenciának. Maradjatok azonban még, mindjárt bővítjük a hírt videókkal és képekkel!

20:26 - Olcsóbb lett a PlayStation 3! Mostantól 249 euró!

 GamesCom: Sony konferencia élőben

20:25 - A Sony diákoknak szánt 3D tévéje idén ősszel fog megjelenni Európában. 500 euró lesz, és kapunk két szemüveget.

20:23 - Az Uncharted 3 november elsején jelenik meg.


20:22 - A leszállópálya után most már egy teherszállító repülőgépen megy az akció, természetesen a levegőben.



20:19 - Hősünk egy reptéren kalandozik, és ahogy az várható, nem sokáig van csönd. Óriási tűzharc alakult ki, Drake-nek pedig menekülőre kell fognia a dolgot. A játék elképesztően filmszerű, már alig várjuk!


20:17 - Uncharted 3 játékmenet-prezentáció megy.

20:16 - Az inFAMOUS 2 vámpíros kiegészítője. Cole-t megharapják, 24 órája van megtalálni a fővámpírt és az ellenszert. Új helyszínekre és ellenfelekre kell számítani.

20:14 - Egy új bejelentés jön. inFAMOUS 2: Festival of Blood.


 
20:12 - Rátértünk a hardcore játékokra. Először a Resistance 3 jön, mégpedig egy pofás, erősen stilizált videóval.




20:10 - Áh, értem. A DanceStar Partyt promózták. Senki sem tapsolt.

20:08 - Néhány ember elkezdett táncolni a színpadon valamiért. Dubstep szól, szintén nem tudni miért.


20:06 - DanceStar Party bejelentés. Egy táncolós/éneklős játék, közösségi funkcióval, és azzal a lehetőséggel, hogy mi magunk alkossunk néhány mozdulatot. Trailer is van.

20:03 - Egy újabb montázs jön, ezúttal azokról a játékokról, amik támogatják a Move-ot. Minijáték-kollekciókat, fitneszjátékokat, és néhány hardcore-, illetve sportcímet is lehet látni.


20:00 - Év végén új fitneszjáték jön a Move-ra. Move Fitness a címe.
 
19:58 - A PlayStation Move-ra térünk rá. A FIFA 12 teljes mértékben támogatni fogja a perifériát.


19:55 - Új PSP ősszel. 99 euróba kerül, kompatibilis minden PSP-játékkal, de nincs benne wifi. Az emberek tapsolnak.

GamesCom: Sony konferencia élőben

19:53 - A negyedik és egyben utolsó PS Vita-játék mára. Escape Plan, ami nem más, mint egy aranyos kis platformjáték, két furcsa tintalénnyel.


19:49 - Két fejlesztő beszkennelte magát, és most egymással harcolnak. A konzol kijelzőjén a színpad látszik, ahol virtuális emberkék verekednek. Ennyi volt a prezentáció, nem túl meggyőző.

19:47 - Reality Fighters bejelentés. A játék a konzol elülső és hátulsó kameráit használja. Lényegében egy kiterjesztett valóság játékról van szó.


19:45 - A PS Vitás LittleBigPlanet van soron. A játék kihasználja a konzol minden képességét, ebbe beleértve természetesen az érintésérzékeny kijelzőt is. Nagyon intuitívnak és könnyűnek tűnik a játékmenet.



19:42 - Egy kaotikus történet kis szereplői vagyunk. Fedezékrendszer segíti, hogy túléljünk.




19:40 - A Resistance 2 előtt járunk, és egy tűzoltót alakítunk. Egyszerű dolgozóból igazi hős lesz, akire a nép felnézhet. A kaland során részben tűzoltó-felszerelést használunk majd, de új lőfegyverek is lesznek. Természetesen egy FPS-ről van szó.

19:37 -  Resistance: Burning Skies bejelentés. Új történet és idővonal.


19:35 - Michael Danny érkezett, aki arról beszél, hogy milyen erős a PS Vita. A fejlesztők imádni fogják a készüléket, és nagyon erős kezdő felhozatal lesz, olyan, amiben mindenki megtalálja a számítását. A konzolt ki lehet próbálni a GamesComon.

19:32 - Lesznek trófeák is, illetve láthatjuk, hogy a barátaink mivel játszanak, vagy éppen játszottak a múltban. Videót is látunk most minderről.


19:28 - A PS Vitáról kezdett el beszélni. Ismerteti a konzol hardveres tulajdonságait, majd rátér arra, hogy milyen fontosak a közösségi funkciók. A gépek megosztják, hogy mivel játszottunk (Near), lehet beszélgetni, netezni, Facebookozni, Twitterezni, és még Foursquare is van. Szóval minden.

19:27 - Andrew House elhagyja a céget (Japánba utazik a Sony Inc.-hez). A helyét Jim Ryan veszi át. Már a színpadon is van.


19:25 - Innovatív játékokat ígér az európai piac számára. Az elkövetkezendő hónapokban remek és izgalmas programokat fogunk kapni, arról nem is beszélve, hogy mi mindent kapunk a játékokon túl. A kulcsszavak: innováció, kapcsolat, szórakoztatás.

19:22 - Andrew House a színpadon.


19:20 - Egy montázzsal kezdünk, benne minden Sony-exkluzív játékkal, ami a közeljövőben jön.

19:16 - Most már tényleg lassan kezdünk. A nő megkért mindenkit, hogy üljenek le.


19:08 - Egy nő most mondta, hogy 10 perc múlva kezdünk.

19:05 - Késünk egy kicsit, de legalább egész jó zene szól…


18:56 - A show házigazdája egyébként az SCEE vezérigazgatója, Andrew House, aki egyebek mellett a cég jövőjéről is beszélni fog.

18:55 - Már szól a zene, a sorok pedig teli vannak emberekkel. Lassan kezdünk.

18:41 - Kevesebb mint 20 perc múlva kezdetét veszi a Sony sajtótájékoztatója, ahol csakúgy, mint az EA estében, nagyobbacska bejelentések mellett számos friss információt is várunk az úton lévő játékaikból. Mindenekfelett az Agentről szeretnénk hallani valamit, de a Last Guardiannal, Kodzsima Hideo legújabb ötleteivel, a Resistance 3-mal és a PS Vitával kapcsolatos hírekre is fogékonyak vagyunk.