Ha eleget és elég jól játszol, akár sikeres karriered is lehet – na, ez az, amit sajnos ritkán hallani a való életben, és hiába is játszom sokat a Call of Dutyval, ezért senki nem kínál állást. Pedig piszok jól fogom fel a sniperek töltényeit. Egészen más a helyzet a sportéletben, hiszen most az Xbox és a Bromley FC jóvoltából, ha elég sokat és elég jól Football Managerkedsz, igazi edző is lehetsz.

pcguru-football-manager-allas-bromleyfc-andy-woodman-pc-xbox-microsoft-edzo-foci-sport-munkalehetoseg-videojatek-menedzsment-2.jpg

(Képek: Southend United és NME)

A “The Everyday Tactician” (mindennapi taktikus) elnevezésű verseny az Xbox és a Football Manager jóvoltából indult el, hogy a Sports Interactive ezzel ünnepelje meg a Football Manager 20. évfordulóját. A nyertes szorosan együtt fog dolgozni a Bromley edzői stábjával, beleértve a menedzsert, Andy Woodmant, továbbá a fő csapat edzőjét, Alan Dunne-t, hogy taktikai javaslatokat nyújtson és tanuljon a munka során. Woodman (aki nem Pierre) maga is elmondta: "A Bromley FC-nél büszkék vagyunk arra, hogy közösségi klubként működünk, ezért nagyon várjuk, hogy egy lelkes szurkolót üdvözöljünk a háttérmunkatársaink között. Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak a világban, akik tudják, hogyan vezessenek bennünket a Football Managerben a győzelemig, így izgatottan várjuk, hogy a csapatba fogadjunk valakit, aki ezt a valóságban is képes megismételni."

pcguru-football-manager-allas-bromleyfc-andy-woodman-pc-xbox-microsoft-edzo-foci-sport-munkalehetoseg-videojatek-menedzsment-1.jpg

Miles Jacobson, a Sports Interactive stúdió igazgatója azt mondta: "A futballszurkolók tele vannak véleménnyel és ötletekkel arról, hogyan lehetne jobban szerepelni a pályán. Most az Xbox és a Bromley FC segítségével végre kiderülhet, hogy az ötleteik helyesek-e." A jelentkezőknek PC-n vagy Xbox-on kell eljutniuk a Football Manager 24 Championes achievementjéig – eljuttatva egy választott csapatot a hazai bajnoki címig. Miután elérték ezt az eredményt, a pályázóknak ki kell tölteniük a www.xbox.com/The-Everyday-Tactician oldalon található űrlapot, majd elküldeniük egy egyperces videót, amelyben elmagyarázzák, hogy miért érdemes őket választani. A döntősöknek ezután még interjúzniuk is kell a Bromleynál. James Butcher, az Xbox Északi Európa Igazgatója így nyilatkozott az intézkedésről: "Izgatottak vagyunk, hogy egy Football Manager-játékosnak egyedülálló lehetőséget nyújtsunk abban, hogy átlépjen a profi futball-menedzsmentbe. Az Xbox Game Pass a legjobb hely a sport-tartalomnak, és ez az első ilyen munkalehetőség az Xbox közösség egyik tagjának arra, hogy megvalósítsa álmait."