Felújítás vagy vásárlás

Amikor egy új lakást vásárolunk, általában a vizes szerelvények, a kád vagy zuhanyzó már be van építve, és nekünk csak annyit kellett tenni, hogy kiválasztjuk egy katalógusból, hogy milyet szeretnénk. Más a helyzet, amikor használt lakást vásárolunk, vagy a meglévő fürdőszobát szeretnénk felújítani.

A meglévő vizes szerelvények, szaniterek cseréjét egy alapos előzetes felmérés kell, hogy megelőzze ahhoz, hogy teljes biztonsággal el tudjuk helyezni az új berendezéseket. A legfontosabb, hogy mindent, akár többször is le kell mérni. Tisztában kell lenni a műszaki alaprajzzal, hogy hol húzódnak a falban a már meglévő csővezetékek, lefolyók, nehogy egy véletlen fúrás az egyiket áttörje.

Igazodni kell ahhoz is, hogy hová szeretnénk a mosdót a csapteleppel, a WC-csészét, a kádat vagy zuhanykabint helyezni. A Fürdőszoba-Szaniter Shop csaptelepei és szerelvényei mellett számos más kiegészítő alkatrészt is megtalálsz egy helyen. Amennyiben kérdésed lenne, ne habozz, bátran keresd a cég munkatársait a honlapon megadott elérhetőségeken.

https-furdoszoba-szaniterhu-2022-januar-cikk1.jpeg

Hívjunk szakembert

Manapság már mindenről fellelhetünk információt az interneten, sőt csináld magad (DIY) videók alapján nagyon sok mindent megtanulhatunk. Biztosan jó néhány okos tanáccsal tudunk gazdagodni, de azért a vizes szerelvények cseréjét, megépítését inkább bízzuk egy ügyes kezű és tapasztalt szakemberre!

Igaz, hogy egy mester kihívása jóval többe kerül, mintha magunk végeznénk el a feladatot, de a vizesblokkok átalakítása olyan feladat, amelyet könnyű elrontani és akkor duplán ráfizetünk. Nem is beszélve arról, hogy nemcsak szakértelmet kíván egy ilyen kivitelezés, hanem sok esetben nem kevés fizikai erőt is igényel.

Mosdó szifonok és gégecsövek

Nem is gondolnánk, de egy fürdőszobai vizesblokk átalakításakor olyan kiegészítők beszerzésére is figyelmet kell fordítani, mint pl. gégecsövek, lefolyók, túlfolyók, valamint mosdószifonok és különféle csatlakozók. Ezek számos színben és anyagban szintén elérhetők a Fürdőszoba-Szaniter Shopban.

Nagy mennyiségű variációval tudunk számolni, amikor egy új fürdőszobát tervezünk. Előfordul, hogy olyan kádat választunk, amelyiket nem a falhoz szeretnénk állítani, hanem önálló darabként szeretnénk, hogy a fürdőszobánk éke legyen, pl. egy ovális alakú kád. Ilyen esetekben egy különálló állványt kell megvásárolnunk, amelyhez illesztjük a csaptelepet. De az is megeshet, hogy két állványra lesz szükségünk, itt egy összekötő cső fogja tartani a csapot.

A Fürdőszoba-Szaniter Shoppal bátran megálmodhatod fürdőszobád minden részletét!