• Január 11-én debütál a Sexify c. lengyel sorozat 2. évadja a Netflixen
  • A három szoftverfejlesztő lány ötletét rivális csapat igyekszik lemásolni
  • Közben befektetőjük gyors eredményeket követel és magánéletük sem csillapodik

A Szexoktatás sikere verte hullámokon felkapaszkodva került képernyőre Ausztráliában Az összetört szívek gimije, illetve Lengyelországban a témát kicsit európaibb és szatirikusabb hangvételben feldolgozó Sexify. Utóbbi során három merőben eltérő személyiségű, de éles eszű egyetemista lány benevez egy technológiai versenyre. Ugyan sikeresen fejlesztik szexxel kapcsolatos applikációjukat, az obszcén területválasztás miatt kicsapják őket iskolájukból.

sexify-netflix.png
(A kép forrása: IMDB)

A viharos magánéleti szál és a startupok világát felfedező kaland is új lendületet kaphat a január 11-én debütáló második évadban. Miközben elkeseredett rivális igyekszik továbbgondolni ötletüket, hőseink egy sokat követelő befektetőt próbálnak kiszolgálni. Nektek hogy tetszett a nyitány? Magyar előzetese alapján nézni fogjátok a következő nyolc epizódot is?

További lengyel produkciók

Aki további lengyel alkotásokra kíváncsi, bőven kutakodhat a streaming platformok kínálatában. Számos sötét és könnyedebb bűnügyi produkció látott napvilágot az elmúlt években: már látható A tanári hivatás, az Enyhülés, a Mocsár 1997A Zöld Kesztyűs Banda és a Hogyan lettem szerelmes egy gengszterbe, míg a Krakkói szörnyek című fantasy-horror a nézettségi listákat is meghódította.