Mi is az a flottamenedzsment?

Idehaza nagyon sokan ismerik a NEXT AUTO kiváló flottamenedzsment szolgáltatását. Aki nem ismerné, annak röviden a lényeg: ez egy gépjárműpark-kezelési szolgáltatás, mely számos részből áll.

Kezdve a beszerzéstől a tartós bérleti konstrukció kialakításán át egészen a különböző ügyintézésekig, például káresemények vagy különböző hatósági ügyek esetén. De ide tartozik még az olyan különleges extra is, mint például a sofőrszolgálat. Ezeken kívül az ügyfél még különböző karbantartási, szerviz csomagokat is választhat. Ha ezekben erős egy szolgáltató, akkor az nagyon sok elégedett ügyfelet jelent.

Mit is takar a karbantartás és szerviz szolgáltatás?

A flottamenedzsment számos kisebb szolgáltatásból áll össze egy nagy egésszé. Ennek szerves része a karbantartás és szerviz is, hiszen a gépjárműveknek folyamatosan szüksége van ezekre ahhoz, hogy mindig üzemkészek és hibamentesek legyenek.

nextautohu-2023-majus-linkmarketing-2.jpg

Azonban nem mindenkinek van szüksége minden szolgáltatásra, így a legjobb az, ha különböző csomagok közül lehet választani annak függvényében, hogy a szolgáltatást igénybe vevő cég mennyire kíván foglalkozni a gépjárművel kapcsolatos teendőkkel.

Milyen csomagok vannak, mik közül választhat egy cég? Erre kiváló példa a már említett NEXT AUTO, ahol vannak elszámolásos és garantált konstrukciók is. Ráadásul ezeken belül is elérhetőek a következők: csak revízió, kopó-forgó alkatrészek, csak az eseti szervizek menedzselése vagy a teljes körű kezelés. Itt mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szolgáltatást.

Milyen előnyökkel jár a karbantartás és szerviz igénybevétele?

Talán az első és legfontosabb az, hogy rengeteg plusz energiát spórol meg számunkra. Nem kell az autó karbantartásával és szervizelésével foglalkoznunk, legalábbis akkor, ha a megfelelő csomagot választjuk. De ha csak egy kisebbet is, akkor is sok terhet levesz a vállunkról.

Hatalmas előnye egy ilyen szolgáltatásnak, hogy nagyon jól tervezhető. Nem nekünk kell előre gondolkozzunk, hogy mikor és milyen szervizre van szüksége az autónak, mert mindenben segítségünkre lesz a szolgáltató.

Minden elszámolást a szolgáltatóval intézünk, így nem kell különböző szervizekkel foglalkozni számlázás szempontjából, csak egy partner felé lesz kapcsolatunk, aki elszámolási kapcsolatban lesz a partnereivel.

Csak ellenőrzött szervizekben fogják elvégezni a karbantartásokat és javításokat. Egyik félnek sem jó, ha nem a legkiválóbb minőségű munkát adják ki a kezükből. Így biztosak lehetünk benne, hogy jó szakemberek kezei között van az autónk. Ennyi előnnyel nem csoda, hogy egyre többen élnek ezzel a szolgáltatással.