Egyre több irodaház, szálloda, lakópark és egyéb létesítmény teszi lehetővé extra szolgáltatásként komplexumában a sportolás lehetőségét. 

Nézzük, hogyan tehetnek szert saját fitneszteremre a kivitelezők, illetve a tulajdonosok!

A fitneszterem tervezésének előnyei

Ha kivitelezőként szeretné komplexumát színvonalassá tenni, elit gépekre lesz szüksége! A Mánia Fitness professzionális szolgáltatásával könnyen és gyorsan berendezheti a termet. Mind a tervezésben, mind pedig a kivitelezésben hathatós segítségére lehetnek. Egy minőségi terem alacsony működési költségen, hosszútávon is problémamentesen üzemel, biztonságosan és kényelmesen használható. A szolgáltatások igénybevételével a folyamatos szervizelés, karbantartás is kivitelezhető.

maniafit.jpeg

A kivitelezők számára egy saját fitneszterem óriási távlatokat nyithat. Az egészséges életmód, a rendszeres mozgás és a helyes táplálkozás ma már hihetetlen népszerűségnek örvend. Akár munkahelyről, akár lakóhelyről van szó, az edzőterem minden lakó és dolgozó számára vonzó opció lehet. Előnyös, ha a lakás közvetlen közelében helyezkedik el a terem, vagy ha ebédszünetben le lehet ugrani egy kiadós, feltöltő edzésre. Kényelem és spórolás szempontjából is pozitív, hiszen nem kell utazni, és nem kell túl sokat költeni a sportolásra, ha az meglehetősen közel és költséghatékonyan elérhető.

Ezek a legjobb gépek lakóparkoknak és irodaházaknak

Egy lakóparki vagy irodaházi fitneszteremnek speciális felszereléssel kell rendelkeznie. A gépeknek meg kell felelnie számos, az előbbiekben részletezett feltételnek. A kis helyigénnyel bíró termekhez a Star Trac 4-es sorozat gépei a legmegfelelőbbek. Elegánsak, mégis profik. Lakóparkokba, hotelekbe, egyesületekbe tökéletesek ezek a gépek. A szériába tartozó kardiógépek könnyen kezelhetőek, extra komfortosak, felhasználóbarát kialakítás jellemzi őket. Részét képezi egy elliptikus tréner, egy-egy kerékpár háttámlás és ülő kivitelben, valamint egy futópad is.

Az Impulse Fitness Encore termékcsaládjába tartozó gépek ugyancsak kevés helyet foglalnak, mégis professzionálisak és minőségiek. A sorozat különlegessége, hogy elemei kifejezetten a szállodáknak, lakóparkoknak és irodáknak lettek tervezve. Központi része egy olyan torony, amely minden izomcsoport megdolgoztatására alkalmas.

A méltán híres Panatta márka - amelyet egyedi megoldásai, különleges kivitelezése és tervezése, valamint széles kínálata tett ismertté - termékei szintén alkalmasak kis alapterületű termekbe is. Csigás tornya 3 gépet egyesít magában, előnye, hogy szinte bárhová tehető, bármilyen formában elhelyezhető.

Fitneszterem létesítése szakértő segítséggel

Az említett márkák termékei kiválóan beilleszthetőek minden fitneszterembe, de a lakóparkokban, munkahelyekben vagy szállodákban helyet kapó termekbe a legmegfelelőbbek. A tervezés, a kivitelezés, a szervizelés és a karbantartás támogatásában is hatékony megoldásokat kínál a Mánia Fitness csapata!