• Ezra Miller nyilvánosan bocsánatot kért, majd a Warner vezetőinél járt
  • Ismét exkuzált és kifejezte, hogy szeretné megtartani Flash karakterét
  • Elmondta, hogy elkötelezett egészségügyi kúrája mellett
  • A film iránti érdeklődésre vonatkozó pozitív közvéleménykutatások is döntőek lehetnek

Az elmúlt hónapokban sorra érkeztek a hírek Ezra Miller botrányairól, a feljelentéseket követően pedig a jövőre bemutatni tervezett Flash mozi sorsa is veszélybe került. A huszonkilenc éves színész valószínűleg az utolsó pillanatban lépett: nemrég nyilvánosan bocsánatot kért viselkedése miatt, egészségügyi kúrára vonult, illetve a The Hollywood Reporter értesülése szerint ügynöke, Scott Metzger oldalán felkereste a Warner Bros. filmrészlegének vezetőit.

A Warner vezetőinél

A források szerint Millerék bocsánatot kértek, amiért beárnyékolták a közelgő mozifilmet. Kifejezték továbbá, hogy elkötelezettek a produkció sorsa mellett, sőt Miller bevallotta, hogy Flash az egyik kedvenc karaktere. Nyilvánvalóvá tette azt is, hogy komoly elhatározás szándékával kereste fel az orvosokat.

ezra-miller-1024x735.jpg
(A kép forrása: Player)

A film sorsa

Talán a Warner Bros. is engedett volna a közvélemény nyomásának – ami a közelmúltban tulajdonképpen tort ült Ezra Miller kálváriája felett –, a kifejezetten költséges film törlése, be nem mutatása azonban óriási anyagi veszteséget jelentene. A más színésszel való újraforgatás pedig gyakorlatilag teljes költségvetést igénylő, új filmet eredményezett volna.

Az amerikai sajtó azt is tudni véli, hogy Miller pálfordulása és a film iránt érdeklődésre vonatkozó pozitív közvéleménykutatások fontos szerepet játszanak a Warner döntésében. Végül is úgy néz ki, hogy Miller a stúdió legoptimistább terveinek megfelelően hajlandó szakszerű kezelés alá vetni magát, így valószínűleg megtarthatja Flash karakterét is.

A DC NAPTÁRA

Premierdátum nélkül tervezett produkciók: cím nélküli Superman film, Zatanna, Supergirl, Green Lantern Corps, Static Shock, Plastic Man, Nightwing, The Metal Men, Lobo, The Amazons, Black Canary, Booster Gold, Deadshot, Gotham City Sirens.