A Climax Studios nem egy remek játékért felelős, gondoljunk csak a zseniális Silent Hill: Shattered Memoriesra, vagy akár a 2010-es, felújított Rocker Knightra. Bár már két éve nem volt semmi igazán kiemelkedő projektjük, egy ideje hivatalos, hogy 2013-ban meg fog jelenni egy még be nem jelentett alkotásuk. Most pedig kiszivárgott egy sor igen érdekes kép, melyek két játékot mutatnak be. Az egyik egy bizarr, beteges látványvilágú horrorprogram, a másik pedig minden bizonnyal egy új Prince of Persia-felvonás.

Persze a lent látható képek alapján nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de tény, hogy a Prince-sorozat egy ideje nagyon csöndben van, holott tíz éve meghatározó piaci szereppel bírt. Az is igaz továbbá, hogy a horrorjátékok indie-oldalú feltámadása, na meg a fent említett, eszelős Silent Hill remake igenis jó táptalajt szolgáltat egy félelmetes játék fejlesztéséhez. Természetsen sem a Climax, sem az esetleges kiadók nem fűztek kommentárt a szivárgáshoz, így az E3-ig maximum találgatni tudunk. Meg lennénk viszont lepve, ha valamelyik a két koncepció közül ne válna valóra.

Érdemes megjegyezni egyébként, hogy bár a grafika a képeken nem valami egetrengető, minden bizonnyal korai, talán már egy évesnél is régebbi anyagokról van szó.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!