StarCraft: Motion Overdrive

A Blizzard visszatért a konzolbizniszbe az egyik legnépszerűbb játéka, a StarCraft 2 átiratával. A StarCraft: Motion Overdrive különlegessége már a nevéből is kitalálható, s ez nem más, mint az, hogy a játékot kontrollerek nélkül, pusztán a testünkkel irányítjuk, ezzel új, sokkal izgalmasabb játékélményt kapva.


Envelotech

A Telltale legújabb fejlesztésével szó szerint a játék része lehetünk, az Envelotech ugyanis egy bonyolult, s ami azt illeti, ördögi eljárás során minket tesz meg a játék főszereplőjévé.


Guild Wars 2

A modern hadviselés kedvelőinek is nyújt valamit a Guild Wars 2, a játék új kasztja ugyanis a Commando egység, mely mindenféle modern gépkarabéllyal és gránátokkal van felszerelve, ráadásul légi támogatást is tud hívni, illetve bármilyen modern harckocsit elvezet. A kaszt mottója: ha vérzik, akkor meg tudom ölni.



Pimps at Sea

A Bungie hosszú szünet után végre folytatja a 2001-ben indított, s azóta sok nehézséget megélt Pimps at Sea-sorozatát, ám a legújabb rész csöppet sem hasonlít az eddigiekre, hiszen egy Facebook-alkalmazás képében térnek vissza a tengerek stricijei. A PimpsVille lényegében egy FarmVille klón, csak jóval szórakoztatóbb annál, elvégre itt egy utcasarkot kell menedzselünk, nem egyszer a megszokottakon túlmutató, új stricitaktikákat bevetve, ezzel biztosítva vezető pozíciónkat, és kivívva riválisaink tiszteletét.

Ez történt... (Bolondok napja különkiadás)

Tomb of Immortal Darkness

A World of Warcraft egy vadonatúj dungeonnel bővült. A hely Duskwoodban található, s az a különlegessége, hogy a forradalmi Deep Dark technológia segítségével készült, ami lehetővé teszi, hogy a pálya teljes hosszában vaksötét legyen, jócskán megnehezítve Omgsogoth, a Dark Lord of Twilight, a Twisted Spiral Fool, és Duc Ulah, a Winged Keeper elleni harcunkat.

Ha még több információt szeretnél megtudni a Tomb of Immortal Darknessről ezen az oldalon megtalálsz mindent, de ha mégsem, akkor a Dungeon Helper, Crabby majd segít.

Halo Dance Central

A 343 Industries már jó előre közölte: a következő Halo-játékon érezhető lesz, hogy nem a Bungie dolgozott rajta, így nincs mit meglepődni azon, hogy a Harmonix közreműködésével érkezik a Halo Dance Central.


Razer Talon

Az elismert hardvergyártó legújabb terméke még az eddigieknél is nagyobb teljesítményt kínál az olyan játékok során, ahol a gyorsaság a kulcs. A kézre csatlakoztatható szerkezet az idegvégződéseket stimulálva emberfeletti sebességet biztosít, ezzel túlszárnyalva a legnagyobb StarCraft 2-játékosok APM értékét is.

A Talon természeten több kényelmi beállítást és védelmi rendszert tartalmaz, illetve támogatja a teljesítményt még tovább fokozó Razer Venomot is.

Ez történt... (Bolondok napja különkiadás)


Paradox Interactive

A Magicka: Vietnamot követő rendkívül pozitív visszajelzések láttán a Paradox Interactive úgy döntött, hogy a King Arthur II is vietnami köntöst ölt fel, s ezentúl King Arthur II: Vietnam néven fut tovább a projekt -- ezzel azonban még nincs vége a dolognak. A cég úgy döntött, hogy elkészíti a Sword of the Stars II: Vietnamot, majd ezt követi az Europa Universalis: Vietnam, majd a Vietnam: The MMOVRGP, s végül, még az év vége előtt a Vietnam: Vietnam.

Ez történt... (Bolondok napja különkiadás)

Star Wars: The Old Republic

A BioWare mindenre gondolt, és a The Old Republic kapott wookiee szinkront is, ami ugyan kissé megnövelte a fejlesztési időt, de megérte.


Horadric Cube

A Blizzard kissé eltávolodva a játékipartól egy iPhone appot adott ki, ám nem a Blizzről lenne szó, ha csak egy egyszerű mobilalkalmazást kapnánk. A Horadric Cube démoni erőkkel van felvértezve, melynek egyik, mérsékeltebb tulajdonsága, hogy kombinálni tudja a meglévő alkalmazásaink tulajdonságait, a másik, egy hangyányit veszélyesebb képessége pedig az, hogy egy portált tud nyitni egy sötét dimenzióba, ahol elmondhatatlan kínoknak lehetünk részei, de legalább működik a Foursquare, így lehet majd villogni a barátok közt az új démoni kitűzőkkel.

Természetesen ennél jóval több „vicces” hír volt tegnap, törlésekről, kamu felvásárlásokról, demókról és egyebekről, ám ezeket a gyenge próbálkozásokat direkt kihagytuk, ahogy azokat is, amik nem kapcsolódnak a játékvilághoz (mozgásérzékelős Gmail), de ha szerinted volt, amit nem említettünk, pedig kellett volna, nyugodtan oszd meg velünk a hozzászólások közt!