Konzol

A Square Enix új stúdiót nyit egy konzolos szerepjáték érdekében. Unity motort jól ismerő fejlesztőket keresnek. Vajon mi készül?

Egy halom új kép jött a Bayonetta 2-höz. Kár, hogy a játék Wii U-exkluzív.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A hét elején már beszámoltunk arról, hogy a Dead or Alive 5 ismét, immáron ötödször a boltokba kerül, ezúttal pedig PS4-re és Xbox One-ra. Azóta kiderült, hogy a játék szerencsére nyomott áron, 40 dollárért lesz megvásárolható, illetve már tudjuk azt is, hogy az Xbox 360 és a PS3 sem marad ki a Dead Or Alive 5 Last Round névvel illetett alkotásból -- a régi gépek tulajai csak digitálisan vehetik majd meg a játékot, s 30 dollárt kell fizetniük érte. Fontos még tudni, hogy aki megvásárolta valamelyik, vagy netán az összes DLC-t a Dead Or Alive 5 Ultimate-hez, az a csomagokat térítésmentesen áthordozhatja.

Új Tini nindzsa teknőcök játék érkezik PS3-ra, Xbox 360-ra és 3DS-re. A Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze a modern Nickelodeon-rajzfilmsorozatot veszi alapul, és agyatlan szórakozásnak tűnik. Oldalra scrollozós brawler várható, valamikor év vége felé. Az új film egyébként nem lett olyan rossz.

tmnt.jpg

SackBoy az okostelefonokat és a PS Vitát is meghódítja a Run SackBoy! Run! című, ingyenes ugrabugra-játékban, amit az érintőképernyő segítségével tudunk majd irányítani. Megjelenés októberben.

run-sackboy-run.jpg

A 3DSLL kap egy saját Monster Hunter 4 kiadást. Elég szép csomag, de persze Európában valószínűleg nem lehet majd kapni.

monster-hunter-4-ultimate-new-nintendo-3ds-xl-packaging.jpg

Érdekel, milyen lesz a Pokémon Omega Ruby és Alpha Sapphire? Nézd meg a lenti videót és megtudod!

Új videót kapott a Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX is. A PS3-ra Japánban októberben érkező játék jól néz ki, reméljük, nekünk sem kell sokat várnunk rá.

A Sony bejelentette, hogy legújabb okoskészülékeik, a Z3 termékcsalád használható lesz arra is, hogy a PS4 játékainkkal játszunk a Remote Play opciónak hála. A lehetőséggel a Z3 okostelefonon, annak kisebbik, Z3 Compact nevű tesóján, illetve a Z3 Tableten élhetünk majd, csupán a hivatalos PlayStation Appot kell letöltenünk, s a konzolunk máris megismeri a hordozható készüléket. Hátrány, hogy kötelező használni a GCM10 Game Controller kiegészítőt a gombok miatt, illetve csak az otthoni wifi-kapcsolaton keresztül használhatjuk a Remote Playt.

Micsoda meglepetés, a Sony külön is árulni fog fehér PS4-et, olyat, ami még egy darabig csak a Destiny bundle keretében szerezhetünk meg. A hófehér kiadás Japánban október 9-én fog megjelenni, nyugati premierről viszont még nem volt szó.

feher-ps4.jpg

Itt az első NBA Live 15 trailer. A játék október 7-én jelenik meg Xbox One és PS4 konzolra.

A hét kérdése: melyik a kedvenc, játékban megjelenő állatod?

1 2