PC

A BioWare kiadta a Dragon Age 2 bemutatkozó trailerének rendezői verzióját, benne 40 másodpercnyi plusz anyaggal.



A Ubisoft megerősítette, hogy valóban elküldtek embereket, szám szerint 38-at a Red Storm Entertainmenttől a fejlesztési prioritások átcsoportosítása végett. A leépítés ellenére azonban a csapat tovább folytatja a munkát a Ghost Recon: Future Soldier multiplayer módján, akik pedig távoztak, azok lehetőséget kaptak, hogy a Ubisoft más stúdiójában helyezkedjenek el.

Íme egy új Medal of Honor trailer, a főszerepben a multiplayer móddal:



A Crysis 2 szerényebb, az alapjátékkal megegyező áron forgalomba kerülő limitált kiadása egy videóval próbálja vásárlásra bírni a játékosokat. A trailerben a csomag által kínált extrákat (plusz XP, egyedi dögcédula, fegyverfestés és kiegészítő) láthatjuk mozgás közben.



Az eredeti tervekkel ellentétben a Portal 2-ben nem lesz kompetitív multiplayer mód, bár volt egy prototípus. A játékosok célja az volt, hogy portálok segítségével minél gyorsabban eljuttassanak egy labdát a pálya egyik végéből a másikba, ám a tesztelések során minden meccsen káosz alakult ki, s így a teljes játékban csak a jóval kezelhetőbb, kooperatív multiplayer mód kapott helyet.

Két új Portal 2 trailer:





Szeptember elsejéig, a Games for Windows Live rendszerén keresztül tíz dollárért lehet hozzájutni a Civilization 4: The Complete Editionhöz, mely az alapjátékot és annak valamennyi kiegészítőjét, illetve a Colonization névre hallgató mellékhajtását tartalmazza.

A Civilization 5 demója nem a teljes játék megjelenése előtt, hanem azzal egy időben, tehát szeptember 21-én érkezik.

Egy Glen McCracken nevű srác elhatározta, hogy a Modern Warfare 2-ben úgy éri el a 70-es szintet, hogy senkit sem öl meg. A célját kontrollpontok és a zászlók „hazajuttatásával” szeretné elérni. A becslése szerint nagyjából két és fél hónap múlva kész is lesz, ezzel hatodszor érve el a játék legmagasabb rangját.

Az Assassin's Creed: Brotherhood legújabb játékmenet-videója:



Az All Points Bulletin jelenleg 130 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik, ami nem is rossz egy kezdő MMOG számára, de ne felejtsük el, hogy a játékhoz egy hónap ingyenes próbaidő jár, így a valódi adatokra még várni kell.

A Telltale csapata egy új játékot fog bemutatni csütörtökön, mely a kedvcsináló trailer alapján úgy tűnik, hogy a Sam & Max, a Team Fortress 2, a Penny Arcade és a Strong Bad játékok valamiféle kombinációja lesz.



A PopCap lefoglalta a Vacation Quest címet.

Befutott a James Bond 007: Blood Stone legújabb trailere:



Handymannek hívják a BioShock: Infinite mechanikus főgonoszát.

Konzol

A Capcom bejelentette, a Dead Rising 2 újabb gyűjtői kiadását. A PlayStation 3- és Xbox 360-exkluzív High Stakes Edition 90 dollárt kóstál, és a játék mellett egy fekete, ütésálló aktatáskát, benne egy véres kártyákból, négy dobókockából, száz darab zsetonból és egy osztó chipből álló pókerkészletet, egy turistatérképet, egy letölthető psycho hacukát, illetve egy tombolajegyet tartalmaz, mellyel esélyünk nyílik megnyerni egy 180 centi magas zombiszobrot.

Ez történt... (2010 - 34. hét)


A Famitsu magazin legfrissebb számában megjelent egy Yakuza 5 hirdetés, ami önmagában még nem hír, hiszen egy ideje már tudjuk, hogy készül a széria következő része, ám a promóciós anyag Tokió Kamura-Cho körzetét igencsak romos állapotban mutatja be, és egy hatalmas THE END felirat is díszeleg a képen. Ezek szerint véget ér a sorozat?

Ez történt... (2010 - 34. hét)

Így néz ki az Xbox 360 új menüje, alatta pedig az látható, hogy mennyit változott az avatarok kinézete:



Ez történt... (2010 - 34. hét)


A Kinect megjelenésével nagyjából egy időben fejlődni fog az Xbox Live-on tapasztalt hangminőség. A Microsoft frissíti a rendszerhardver infrastruktúráját és az azon futó kodekeket, hogy némileg tisztábban lehessen hallani a tizenévesek káromkodását.

Az EA Online Pass sikereit látva a Sony fontolóra vette egy hasonló rendszer bevezetését, hogy fizetésre bírja azokat, akik használt játékokat vesznek. Részleteket még nem ismerünk, de a kiadó azt ígérte, hogy megpróbálnak a lehető legjobb megoldással előállni.

A zombik tovább terjeszkednek: a Plants vs. Zombies januárban Nintendo DS-re is meg fog jelenni.

Annak ellenére, hogy meglehetősen gyengére sikerült a Clash of the Titans játékverziója, négy DLC is meg fog jelenni a programhoz. Az első, Apollo’s Challenge névre keresztelt pakk már most kapható és három új küldetést (Tyrant of the Swamp, Two Headed Wolf, Sleeping Bull of the Labyrinth) ad a játékoz. Ezt követi majd szeptember 7-én a Hades’ Challenge (Wild White Horse of the Underworld, Absolute Defense), 21-én a Zeus' Challenge (Temple of the Gods, Man-eating Monster), és végül október 5-én az Athena's Request (Bird in Hand, Songs of Enchantment). Mindegyik DLC két dollárba kerül.

A Vanquish demója augusztus 31-én fog megjelenni.

Ausztráliában a Sony kivételével senki sem veheti meg legális úton a PSJailbreak csodapendrive-ját. Erre azért van szükség, hogy a japánok minél hamarabb rájöjjenek, miért működik a szerkezet, és ennek megfelelően alakítsanak a konzol operációs rendszerén.

Brian Jarrardtól megtudtuk, hogy a Bungie a lehető legjobb pozícióba került azzal, hogy szövetséget kötött az Activisionnel. A cég közösségi vezetője szerint most már semmi sem állhat az útjukba, így lehetséges, hogy az új, hét lakat alatt őrzött játékuk jobb lesz, mint a Halo-széria.

A Rockstar elkezdte árulni a Red Dead Redemption zenéjét tartalmazó albumot. A 10 dolláros, 19 számot tartalmazó CD-t a cég hivatalos oldalán lehet megrendelni. A későbbiek folyamán korlátozott számban az album bakelitlemezen is meg fog jelenni.



Íme a DJ Hero 2 teljes dalfelhozatala.

Egyéb

The Jacknife Chronicles: egy 12 perces bosszúsztori a Half-Life világában, nyakon öntve egy kis Mirror's Edge-dzsel és Mátrixszal.



A Volpin Props csapata elkészítette a Mass Effect-szériából ismerős M8 Avenger gépfegyver másolatát, alig több mint 30 dollárból.



A Csupasz pisztoly intrója a Mafia 2 segítségével:



Ha mindig is akartál egy Alan Wake reklámtáblát, de nem tudtál normális felbontású képet találni az íróról, a Remedy megoldotta ezt a problémádat. Lehet izzítani a nyomtatókat!

A legelső Iron Man Xbox 360 mod!





A héten az alábbi játékok fognak megjelenni:

  • 101-In-1 Sports Megamix (szeptember 1.) - DS
  • Metroid: Other M (szeptember 3.) - Wii
  • Valkyria Chronicles 2 (szeptember 3.) - PSP
  • Hot Wheels Battle Force 5 (szeptember 3.) - Wii, DS
  • Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (szeptember 3.) - Xbox 360
  • Tetris Party Deluxe (szeptember 3.) - Wii
  • SEGA Mega Drive Classic Collection (szeptember 3.) - DS