• Videojáték feldolgozást kap a legutóbbi Jumanji-film
  • A Jumanji: The Video Game novemberben érkezik

A Jumanji mozis visszatérése, a 2017-es Jumanji - Vár a dzsungel váratlanul nagy kasszasiker lett, aminek köszönhetően idén decemberben érkezik is a folytatás. Ráadásul most kiderült, hogy ezúttal egy játékkal is igyekezek meglovagolni a franchise népszerűségét, a Bandai Namco ugyanis bejelentette, hogy érkezik a Jumanji: THe Video Game.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A fejlesztést egy 2015-ben alapított brit stúdió, a Funsolve végzi, akiknek ez lesz az első komolyabb projektjük, amiben a filmben is felbukkanó négy karaktert (Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar és Professor Shelly Oberon) irányíthatjuk majd, akik számára az első képek és teaser videó tanúsága szerint a színészek is kölcsönözték fizimiskájukat.

Magáról a játékmenetről túl sok minden egyelőre még nem derült ki, de bizonyára kalandozás, fejtörők és némi akció elegyére számíthatunk - és ami biztos, hogy lesz kooperatív játéklehetőség is, maximum 4 fővel, online és split-screen formában is.

Az Unreal Engine 4 által hajtott Jumanji: The Video Game november 19-én debütál PC, PS4, Xbox One és Switch platformokon.