Ilyen esetben gyakori, hogy a babát váró pár közösen látogat el egy bababoltba, ahol személyesen meg tudják tekinteni a termékeket. Akik azonban a hagyományos, fekvő babakocsi után szeretnének később egy sportbabakocsit, már kihasználják az internet nyújtotta előnyöket, és inkább megrendelik azt egy webáruházból.

A Baby Lion lapra csukható sportbabakocsikat, de esernyőre csukhatóakat egyaránt kínál: itt mindenképpen érdemes szétnézni.

Mi a különbség a lapra és az esernyőre csukható modellek között?

A lapra csukható modellek talán kissé népszerűbbek, hiszen tágasabb ülőfelülettel rendelkeznek. Azoknak érdemes még ezt a változatot megrendelniük, akik sokat utaznak buszon, vonaton, és szeretnék az út során biztonságos módon tárolni a járgányt.

Ezek a modellek nagyon könnyen összecsukhatók, és nem foglalnak utána sok helyet: a kocsi csomagtartójába is könnyebb bepakolni egy utazás során, ha ez a fajta sportbabakocsink van. Jut hely sok másnak is mellette.

Az is előfordulhat, hogy kézben kell vinnünk egy ideig ezt a babajárművet: ez esetben is jobb, ha a lapra csukható verzió mellett döntünk, mert ezt egy hordtáskában akár a vállunkra vetve is tudjuk vinni. A gyártók figyelnek arra is, hogy az összsúly ne legyen nehéz.

Kerekek tekintetében is van különbség a két modell között: az esernyőre csukhatóknál általában kisebb a kerék, de nem is bírják annyira a strapát, mint a lapra csukhatóak.

https-babylionhu-2024-augusztus-cikk3.jpg

Milyen előnyökkel számolhatunk?

A fent említett webáruházban többféle terméket is találunk a sportbabakocsik kínálatában, így érdemes megnézni, melyik milyen plusz funkcióval rendelkezik. Kényelmesen használhatjuk majd a járgányt bevásárláshoz is: vigyük el a babát sétálni, közben pedig menjünk be a sarki kisboltba, ahol az ebédre, vacsorára való élelmiszereket meg tudjuk venni.

Jó, ha kupolája is van a sportbabakocsinak, hiszen a gyermek szemébe, ahogy ül, belesüthet a nap. Egyes modellekhez esővédőt is adnak, más esetben külön kell megvásárolnunk ezt a kiegészítőt.

A Baby Lion lapra csukható sportbabakocsijai között főleg Lionelo márkájú termékeket találunk, ezek nagyon népszerűek, és sok előnyös tulajdonságuk van. Íme, néhány:

  • EVA habból készült kerekek, az első kerék bolygósítható.

  • Nagy lengéscsillapítóval rendelkeznek.

  • 5 pontos biztonsági öv van bennük.

  • A háttámla több fokozatba állítható.

  • A lábtámasz szintén állítható.

A színek tekintetében is dönthetünk a rendelésnél: fiúknak és lányoknak is tudunk választani terméket.

A rendelés előnyei

Egy sportbabakocsi valószínűleg a gyermek második járműve lesz, így talán már nincs is szükség személyesen ellátogatni a bababoltba a vásárláshoz. Épp elég a részletes termékleírás, a nagy méretű fényképek és a vásárlói vélemények. Ez alapján már tudunk dönteni, ráadásul a házhoz szállítás is megoldott!