A Bungie legújabb játékát még hivatalosan nem jelentette be sem a fejlesztőcsapat, sem pedig a kiadó, de a legutóbbi szivárgás lehetővé tette a rajongók számára, hogy nekilássanak egy-két kép vagy esetleg videó elkészítésének, hogy ezzel is csillapítsák a várakozást. Az alábbi egy ilyen kedvcsináló, amit Ilya Boykov készített el a megjelent koncepciórajzok segítségével.



Azt már egy ideje tudjuk, hogy valahol Hollywood mélyén szépen lassan formálódik a hivatalos Deus Ex film, ám a projekt még nagyon messze van attól, hogy elkészüljön, s mint tudjuk, a rajongók nem egy türelmes népség. Moe Charif és népes gárdája ezért készített egy meglehetősen meggyőző rövidfilmet, ami jóval túlmutat az átlagos rajongói projektek minőségén -- nagy kár, hogy az anyag alig hosszabb egy percnél.



Nem vagyok egyedül a kétdimenziós játékok iránti szeretetemmel, hiszen David A. Reeves is imádja ezt a stílust. A különbség az, hogy ő profi fényképésznek tanul, én pedig sosem tudnék előállni ilyen szép fotókkal -- Reeves karakterek sziluettjeivel készítette el kedvenc játékainak és filmjeinek egy-egy jelenetét.

David A. Reeves képe

Érdekességek a hétvégéreÉrdekességek a hétvégéreÉrdekességek a hétvégére

Az Assassin's Creed sorozat védjegye a Leap of Faith, aminek során irgalmatlan magas épületek (esetleg fák) legtetejéről egy halom levél közé vetjük magunkat. Az andrewmfilms párosa most megmutatja nekünk, mi is történne, ha a való életben is kipróbálnánk ezt a mutatványt. Ezt egyébként Lara Croft is megpróbálta már, csak ő elfelejtkezett a szénaboglyáról.



It's-a-me! Mario! New Yorkban letartóztatták a 34 éves utcai előadót, Damon Torrest, aki Mariónak öltözve egy arra sétáló nőt fogdosott. A rendőrség erőszakoskodással és marihuána illegális birtoklásával tartóztatta le. Valahogy így nézhetett ki:

Érdekességek a hétvégére

Mi történik, ha dubstepet, lassított felvételeket, és egy dagadt nindzsát elegyítünk? Természetesen a válasz Scott Winn videója, melyben láthatjuk, milyen is lenne, ha valaki kimenne az erdő közepébe gyümölcsöket szeletelni, mindezt zenére, nagyon drámaian.



Jövőre a NECA áruba fogja bocsátani az 1:1 méretaránnyal büszkélkedő Gravity Gunt, melyről alant meg is nézhetitek az első, a kezdetleges állapotot tükröző képet. Ennek a cégnek köszönhetjük többek között a Portal Gunt is.

Érdekességek a hétvégére

Marinko Milosevski ilyen szép Metal Gear Solid posztereket tud csinálni. Természetesen a hivatalos oldalán meg is lehet venni ezeket, a többi munkájával együtt.

Érdekességek a hétvégéreÉrdekességek a hétvégéreÉrdekességek a hétvégére