A hét videója

Mikor megláttam az alábbi videót, nem is volt kérdéses többé, hogy mi lesz a héten a legjobb -- a Fallout: Nuka Break - Red Star egyike azon kevés rajongói filmeknek, amik kinőtték a garázsprojekt jelleget és az ahhoz társuló szinte minden kisebb gagyiságot. A Waysie Creations és a Dracogen közösen egy kifejezetten jól fényképezett, hihető díszletekkel megpakolt és jól eljátszott filmecskét készített, amit érdemes megnézni, nemcsak a Fallout sorozat rajongóinak, hanem mindenkinek, aki szereti az ilyen projekteket.

Maga a film egyébként az eredeti Nuka Break és az abból készült sorozat első évada között játszódik egy magányos ranger kalandjait bemutatva, akinek útja során döntenie kell arról, hogy megmarad-e az elszigetelt élete mellett, vagy cselekszik és hős lesz.

Hónapokkal ezelőtt már mutattunk egy olyan galériát, melyben a való élet helyszínei keveredtek retrójátékok karaktereivel, most pedig újabb képeket hoztunk a becsületes nevén Real Bits néven ismert sorozatból.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Lara Croft legújabb játékában egy egész sor szörnyűséges helyzeten verekedte át magát, s ezek rengeteg lehetőséget adtak arra, hogy brutális módon a fűbe harapjonszeretett hősnőnk -- ám lehetett volna rosszabb is. Az alábbi videó megmutatja, hogy egy szadistább világban milyen DLC jelenhetett volna meg a Tomb Raiderhez.

Rég volt már valami zenés anyag az Érdekességekben, most szerencsére jött három ilyen videó is. Az egyik a Watch Dogs E3-on bemutatott felvételeit használta fel, s a YouTube-on egyre inkább elterjedő módon megzenésítette a látottakat, ám rappelve. Tudom, így leírva nem hangzik túl biztatóan a koncepció, de a végeredmény egészen jól sikerült.

A másik videó ennél egy kicsit már komolyabb, ugyanis koreográfiával megfejelve egy musicalt hallhatunk a konzolháború két nagy szereplőjéről, a PS4 és az Xbox One konzolról. A készítők minden bizonnyal sok időt fordítottak a munkára, s noha nem tökéletes, látszik, hogy törődéssel készült -- ez az egyik legérdekesebb videó ezen a héten.

A harmadik zenés videó pedig az éppen a héten indult nyári Steam-vásár előtt tiszteleg. Mást azt hiszem, nem is kell mondanom, talán csak még annyit, hogy jó szövegekben és remek hangzásban lesz része annak, aki meghallgatja.

Végül pedig örömmel jelentem, hogy gyönyörű BioShock: Infinite képekkel frissült a játékokat művészi oldalukról bemutató Dead End Thrills portál.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!