• Will Smith produceri keze alatt újragondolják a Kaliforniába jöttem sorozatot
  • Február 13-án debütál a széria a Peacock szolgáltatón

Sokan emlékezhetnek a Will Smith „színészi” debütjére, a Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air) című szitkom sorozatra. Az 1990-1996 között sugárzott szériában a népszerű előadó féligmeddig saját magát alakította. Egy szegény fekete srác szemszögéből mutatta be, sok humorral átitatva, Amerika árnyoldalát. Hősünk Philadelphiából költözik Kaliforniába unokatestvéreihez, ahol nehezen tud beilleszkedni az eltérő kulturális közegbe. A kultikus produkció most Smith produceri felügyelete alatt éled újra, a Peacock jóvoltából.

A tévé- és streaminghálózatnál annyira bíznak a felújított változat sikerében, hogy rögtön két évadot is megrendeltek. A hat részből álló nyitószezon látványos előzetesét alább láthatjátok. Időközben kiderült, hogy február 13-án, a Super Bowl vasárnapján debütál a pilot epizód.

A sorozat showrunnerei úgy fogalmaztak, hogy az új Bel-Air felnövéstörténet lesz, ami a fekete családok erejét és szeretetét kívánja bemutatni. Willt ezúttal a pályakzedő Jabari Banks alakítja majd. Ti követni fogjátok az ikonikus produkció feldolgozását?

bel-air-teaser-peacock-social-featured.jpg
(A kép forrása: Collider)